搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ahmi

必瘦站 Perfect Medical 超級黑店

窮鬼

我也是極不滿意 Perfect Medical Beauty的服務,想同一些有相同遭遇的人聯繫一下,人多力量大,說不定大家能一起請律師打官司。
回復

窮鬼

我寻日先去,仲可以啊
回復

窮鬼

Chloecc520 發表於 2016-3-23 12:34
我做援交, 都因為New Beauty/必瘦站/Perfect Medical呢間黑店
我初時就係貪平, 信佢D體驗價優惠
上到去比人 ...

你做援交就做援交,噉都系自己嘅选择哦,人哋都冇畀你做援交丫,系你自己拣嘅,你仲怪人?
回復

窮鬼

我之前買左佢地既療程,做做下發現有9次療程無做過但俾人簽左名!報警後佢地話會搵返証明我有做過既記錄,但之後佢地又話搵唔到CHECK唔到答案,又唔肯退錢.又無解決既方案.大家有無提議可以應該點做??
我打算先去消費者委員會投訴之後等佢地回覆,再將D証明俾報章雜誌睇下有無得將佢地D衰野報出黎.
回復

窮鬼

苦主之一,請問有無人幫幫手教下我點做?
回復

登記女會員

Ggyy2233 發表於 2018-3-21 23:20
苦主之一,請問有無人幫幫手教下我點做?

先去消委會備案先
然後在網上大聲說出你的經歷,越詳細越好
建議你加入以下Facebook群組:
https://www.facebook.com/groups/308251973034529/?ref=br_tf
回復

窮鬼

苦主之一,買左萬幾蚊,到做時發現買嘅野跟本同銷售時不一樣,又話包咩包咩,肯認之前員工銷售手法有問題,個員工手寫嘅嘢完全唔認,又話冇公司印,仲想叫我再加錢買野,真心想分享比大家,唔好再受害。垃圾
回復

窮鬼

Charlottec 發表於 2018-3-31 00:01
先去消委會備案先
然後在網上大聲說出你的經歷,越詳細越好
建議你加入以下Facebook群組:

我上唔到個group
回復

窮鬼

我呀媽都比佢呃過,都真係好貴,$1888做激光去斑療程,起碼可以去到八,九成,我地本身都吾係咩有錢人,都真係儲左好耐錢,先有$1888,係facebook見到佢地個網站話個去斑療程好好,又有得試一次,甘就帶媽咪去左,客人本身就係鋪頭既灵魂,但係我每次上去,明明就是準時係預定時間到,但每一次都係起碼等20分鈡,先入到房,每次上去都推薦其他療程比你,完全係呃錢集團,我每次都有同媽咪上去,頭一,兩次都係可以係媽咪做清潔皮膚時同佢同房,直到佢去打斑,我先出去,打完兩,三次之後,我真心睇到一少少变化都無,媽咪自己話比同事听,話佢打左斑,同事都話:真係有打?你係咪比人呃。。媽咪好好態度同佢講話無效,佢每次都話:下次一定會有。到左下次,我地上去同佢講:喂!都係無效喎。佢竟然話:有,係你自己睇吾到姐,不如你試下再買多一個療程。一听就知係呃錢。又無效又貴死,真係好心痛。好想比更加多人知,希望大家吾好受騙……如果有人睇完好想聯絡我同我一齊告佢,可以留言,萬分感謝
回復

登記女會員

呢間垃圾到今日都仲未執,香港執法人員死左去邊?唔該將佢地拉晒去坐監
回復