搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: VV123

皮秒激光邊間好? (香港)

登記女會員

皮秒激光一定要第三代先做得好

要小心免費試做既. 佢免費通常只係打一忽仔, 仲要較細度數, 然後sell到你仆街.
穩穩陣陣搵間真係做晒全個療程, 有試做價既最實際

可以試下whatsapp 6636 2236 呢個美容師, 佢係第三代皮秒, 試做價包埋保濕, 好多人都係做6次就靚晒,  好過比人Hard sell 幾萬蚊.
回復

登記女會員

lovelymorn 發表於 2019-10-5 16:12
皮秒激光一定要第三代先做得好

我試左了, thanks
回復

版主

Panda1229 發表於 2019-7-12 18:08
我係Bora Beauty做緊啊,第二代plus皮秒, 收得仲平過某D店既第一代皮秒
做左幾次之嘛,啲斑無曬啦,皮膚又 ...

我試左Bora Beauty, 真係又平又有效果.
出面平均都要1800一次. 佢竟然可以$12xx比我
回復

登記女會員

永遠的小蘿莉 發表於 2019-12-5 17:50
我試左Bora Beauty, 真係又平又有效果.
出面平均都要1800一次. 佢竟然可以$1000頭比我 ...

Bora 皮秒正價即是要幾多錢?
因為你個價已經兩年前,而家佢地又換晒3代機。
有冇人知道?
回復

版主

lolyan 發表於 2021-10-18 19:39
Bora 皮秒正價即是要幾多錢?
因為你個價已經兩年前,而家佢地又換晒3代機。
有冇人知道? ...

睇官網,
佢地最新既正價係$2100,這個其實係+左skin cool set, 而且只是單次購買價,你買4次已經有折。
如果你唔要skin cool set, 最大折扣可以去到$1260 一次第3代皮秒,應該係有少少規模既美容院來講最抵。

而家佢地最新優惠,非繁忙時間試做價,只需$588
皮秒去斑優惠
回復 1 0