搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6100|回復: 5

想請教各位師兄師姐(字海)

窮鬼

小弟近排第一次失戀 佢都係小弟第一個女朋友 同時都係曾經想同佢走一世的  一齊差不多七年了  準備求婚之際佢終於忍唔住要提出分手。
.
.
好痛 真係好痛 就算事隔左兩個幾月個感覺仲係到。
講外表小弟唔算靚仔 又冇170以上身高 一般身型..講學歷又冇好高 家底又冇.. 興趣係打機cosplay打羽毛球溜冰..有時候做下gym(for修身型唔係操大隻)
唯一好處係專一..肯挨肯爬(一路做一路進修)..
當然佢唔係睇我呢d,佢絕對係一個好女仔,恐怕以我呢種條件
冇可能再識到多個好似佢咁樣
而當分開之後一直反省自己 發現做錯好多野 好後悔 但太遲  佢要的唔係好多錢,只係需要一個安穩肯傾心事
的另一半
而我最基本的都做唔到  一直有事唔肯同佢分享..成日要佢左估右估辛苦左佢太耐了..
我同佢都唔係果種"反轉豬肚就係屎"的類型..
分手當日佢都好尊重呢七年情 但大家都喊住抱住大家話"七年啦咁就.."好明顯佢好唔捨得  我都好唔捨得..但果一刻我仲未做到佢想要ge野...
之後的個幾月我因為心急 因為內疚 因為想補救  但種種因素令到我做左好多講左好多令佢反感的行為/說話  導致最後佢代我狠了 封鎖我所有
fb,whatapp,ig,line,電話..而我都得知佢已心有所屬...無奈 心痛  但只能祝福他..

難得事業算唔錯有d成績..儲左一筆錢準備結婚..但最後..都係走唔到落去..心入面好痛好痛好痛好痛好痛..試過返返下工跪左係到崩潰(附近冇人)
有試過一個人去旅行開解自己  但當時承諾過所有旅行都要同佢一齊去  去邊個景都有想像佢係我身邊。

然後想請教各位師兄師姐..你地第一次分手用左幾耐時間復原..如何走下去?

管理員

因為你太投入
你要明白女人既心理: [犯賤]
你當佢公主, 你就會做兵, 佢亦覺得你cheap.
你對佢cool, 女人心理就會覺得你是高級貨
見多d女人, 就可以解決你既問題, 沖淡一切

比錢join這個高級會員:
https://www.millionbb.com
可以用錢約女人出來玩, 見多幾個女人, 你就會發現森林好大
回復

窮鬼

回復

窮鬼

台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141台/北/喝/茶/服/務/熱/線 +LINE:girl141
回復

禁止訪問

回復

窮鬼

仲有人係到
回復