搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4625|回復: 16

California Fitness教練專業教你玩Dynamax Ball,人人岩玩唔呃人

窮鬼

酷熱夏天正是彰顯傲人身材的好時候,想在較短時間內修身嗎?不妨考慮新興的Dynamax Ball。California Fitness非黑店,夏季健身正興的H30正受年輕人的熱捧,特別是Dynamax Ball,簡單易學,人人岩玩。

California Fitness Senior Personal教練Alex說:Dynamax Ball的特別之處,在於其體積比平時的重力球較大些,當你拿起它時,膊頭不易縮起。很多文職人士常出現縮膊問題,如果拿着太細的球,會有縮膊問題。同時Dynamax Ball比較粘身,運動期間,做一些拋、擲等動作時,亦不容易引致受傷,所以這球適合任何年齡、任何人士玩,運動期間比較有樂趣。若要女仔拿起啞鈴,有時人第一時間會有點抗拒,反之你給她一個球,她較易接受。

Alex & Melanie親身教授模特兒 Christy Lai ,利用Dynamax Ball令你在有趣運動中達到塑身的效果。簡單易學,人人都能玩,加州健身中心現在還有免收費試玩體驗,Dynamax Ball課程能讓你在這個訓練方式中感受到運動的樂趣所在,從而激發了你運動的動力,令身體線條在不知不覺間變得更優美,還等什麼呢,酷熱夏季煉出好身材吧!

出名呃人,大家小心  發表於 2015-7-4 23:03

窮鬼

好似好正咁啵,得閒上加州健身中心試玩下睇下效果點先
回復

平民

我想問下california fitness 月費系點樣收費葛嘞,有冇人知架?
回復

窮鬼

suningwu 發表於 2015-7-3 11:09
我想問下california fitness 月費系點樣收費葛嘞,有冇人知架?

好似系$888,具體收費你最好去門店問下,咁會詳細D
回復

窮鬼

beuizita 發表於 2015-7-3 11:36
california fitness D教練服務OK嗎?呢個Alex睇落幾型

Alex肯定OK,好似岩岩挪過獎
回復

窮鬼

beuizita 發表於 2015-7-3 11:36
california fitness D教練服務OK嗎?呢個Alex睇落幾型

Alex就肯定OK,好似岩岩挪過獎
回復 0 1

窮鬼

多運動對女人來系非常好嘅,運動唔一定系為左減肥嘖,我覺得健康最重要
回復

窮鬼

powerpo 發表於 2015-7-3 11:51
夏季好想瘦,我要瘦瘦瘦

瘦系好睇,但係健康最重要
回復

登記男會員

我所有去過加州健身既朋友,冇一個唔係無比後悔
野可以亂食,california fitness真係唔可以亂去

california fitness 教練屎到爆, 吹水冇呃人
http://www.hklovely.com/forum.ph ... 5&fromuid=62507
(出處: 香港少女論壇)
樓主打手食屎吧!生仔冇屎忽!

california fitness 總裁老母做妓女,老父生花柳,然後死全家!
回復 1 1

中產

唔敢講幾錢一堂?
$700 1個鐘玩個爛波都仲話自己冇呃人
回復 1 1