搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ahmi

必瘦站 Perfect Medical 超級黑店

禁止發言

回復

管理員

螢幕截圖 2021-03-03 下午6.08.26.png 螢幕截圖 2021-03-03 下午6.08.42.png
上面兩個垃圾都係同一個意大利ip, 大家小心
回復 0 2

窮鬼

我是最近受害者,被疲勞轟炸刷了28萬。有沒有受害者要一同追討公道,每次去都要刷卡買東西才給走,唯一不刷卡的時候做療程根本就沒人管不好好的做。
回復

平民

我係2015年被騙5萬,之後要求退款,雙方都簽好相關退款文件,但我近期打簿才發現,原來$1都未退過俾我,打落門市攞直線電話號碼(82033186)昨天打有人聽,對方話搵record後聯絡我,最後無影,今日再打直線,電話長響無人聽,我都想問可以點搞?
回復

窮鬼

同樣儀器使用  new beauty 比他家貴非常之多
回復

窮鬼

真係黑店黎架喎
回復

窮鬼

去做廣告大賣 S6溶脂 信心保證 $1888/10次
回復

窮鬼

購買左S6溶脂 perfect medical 的項目  $1888/10次 真係唔容易  首先: 進場好快見銷售主任 幫你量度身高體重同埋脂肪率           再進行評估 (下省1000字) 其次: 引你做一部聲稱好work的瘦身排脂機 (其中一part)           強調免費 再來: 不斷游說你買貴plan  再來: 不斷強調廣告果個唔適合你  在本人不斷強調自己係窮人 強調自己就係睇中廣 告中的保證同優惠先來 佢先放棄游說 「容許」你買廣告 Plan …. 結果: 明明有 1 生物激光 + 2 抽吸排脂, 但你只有           生物激光( 幾塊紅外線磁板 放在肚皮上)30分鐘           之後就886  追問: 就話你個plan唔包 2   的確我疏忽左睇條款! 所以我唔浪費時間追討 其實我都係成日見住佢出廣告 好奇佢哋有幾古惑 再同未參加既人講清楚  各位小心睇路 , 堅持自己買啲咩野, 記得拿返份簽書  即時問清楚  PS. 佢哋態度唔差 只係公司行政公關銷售手法有問題
回復

窮鬼

今日join完回想番就知中伏
回復

窮鬼

Sale既時候又話送乜送乜,點知乜Q都冇送
回復