搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ahmi

必瘦站 Perfect Medical 超級黑店

窮鬼

52 樓, 今日上過去, 唉 , 仲想sale 我join,  我d 格仔都味, join 左萬幾蚊, 開頭話脱毛扣1枱, 轉頭扣我5 格
回復

窮鬼

本文章最後由 RachelChoi@FB 於 2015-12-24 12:07 編輯

我早排收到優惠,話可免費享用6項選3項療程.前幾日上去, 約7點等到7點半先有得做. 入房啦,個美容師話免費升級做一個唔知乜鬼療程, 用左唔過5分鐘幫你清潔塊面,之後話漏左野出左去超過15分鐘,之後推左部機入黎幫你做左唔過10分鐘既深層清潔,搽左d舒緩液又走左出去超過15分鐘, 塊面乾哂都無人理, 之後再入黎幫你敷mask,敷完又再走左出去,今次勁呀,出左去成30分鐘....個半鐘內個美容師掂我塊面唔過15分鐘呀, 大部分時間係張床呆等,之後除左塊mask幫我搽左d cream就話做完~~~我話乜唔係有3項療程咩?佢話升級左就當用哂3項,乜出面同事無同我講咩?同埋做body係要book機.......你地當d客傻架? 你地個SMS寫明會做邊幾樣,仲話安排好哂治療師,房間,儀器......咁點解要book機呀??? 完全係流水式作業, 又唔夠儀器安排比客做, 瞓起張床度淨係聽到D人行黎行去同推儀器聲, 嘈到爆......之後帶左我入房話要簽名,等左10分鐘都無人入黎, 真係火都黎埋...前後搞左2個半鐘, 完全浪費我既時間, 唔係我發火都唔走得......我做咁多間facial都未試過有咁既情況.......

知唔知乜野係商品說明條例呀? 《商品說明條例》(第362章) 涵蓋的範疇於二零一三年七月十九日全面執行,以禁止商戶對消費者作出某些不良營商手法,包括就服務作出虛假商品說明、誤導性遺漏、具威嚇性的營業行為、餌誘式廣告宣傳、先誘後轉銷售行為,以及不當地接受付款......

真係要諗清楚先好上去~~~

hxn
你好,请问你最后申请退款了吗?成功了吗?  發表於 2017-11-28 15:55
回復 1 0

管理員

RachelChoi@FB 發表於 2015-12-24 12:04
我早排收到優惠,話可免費享用6項選3項療程.前幾日上去, 約7點等到7點半先有得做. 入房啦,個美容師話免費升 ...

我試過等兩個鐘, 明明約好左時間都要我等兩個鐘! 火滾到我!
我之前係去朗豪坊18樓, 而家調左我去銅鑼灣金朝陽中心3樓, 改左名叫New Beauty, 係同一集團!
回復

窮鬼

好想同大家講 呢間野每次同客sell既價錢都吾同 佢sell你1xxxx 1個療程 轉頭可以同第二個客sell1xxx同一個療程 我就係受害者
回復

窮鬼

佢地係超級黑店,我都係受害者之一,美容院又唔肯退錢,我已經搵其他forum搵到其他受害人,又已經搵左記者會幫我地出post, 有冇苦主想一齊迫黑店退錢?有就搵我啦!
回復

窮鬼

網主好野
回復

登記女會員

我做援交, 都因為New Beauty/必瘦站/Perfect Medical呢間黑店
我初時就係貪平, 信佢D體驗價優惠
上到去比人疲勞式轟炸
我19歲, 唔係好識價錢, 結果用天價買左一大堆service.
錄完一次卡本來都冇事.
第二次去, 第三次去佢都逼我買野, 話我買少左邊D項目所以冇效果
我唔買, 佢地又黑面hea做
結果我欠下一大筆卡數, 出來做援交還債
好彩之後在millionbb交友網識到有錢男人包我
入去一次呢間黑店, 真係做雞都唔掂.
你hard sell係衰, 你更賤既係天價賣野呃無知
1萬蚊一次針灸都講得出, 笑死人
我宜家淨落一大堆service, 都冇心機再去呢間垃圾
寧願比錢去第二間店做.
回復

平民

今日去荃灣南豐中心果間試左$99蚊既plan。入去都系分析皮膚sell其他plan,我堅持話做做個$99蚊既先,其他再考慮。入到房一開始個美容師都系sell我考慮做頭先推薦既plan,如果唔做左果個先咁做咩都系冇用。我堅持唔要佢地推介既plan之後,個美容師問左句:「你會唔會考慮join我地其他plan嘎?」我答左暫時唔會之後,佢幫我清潔左下皮膚,出去拎部有幫皮膚吸走污糟野機入幫來兩邊面系咁吸兩下,成個過程兩分鐘唔知有無
回復

平民

求其整下敷個啫喱狀面膜就走左,約二十分鐘後響其他房戴住手套幫我清左面膜,又系勁快就完左,佢即刻就趕去其它房到。  由入去到走約一個鐘,佢地sell我既時間加埋差唔多半個鐘,訓響到敷面膜廿分鐘,真正做野加埋可能得五分鐘,搵笨!
回復

平民

佢地知道我唔會買療程之後黑面加hea做,so,呢間野一定系黑名單。咩評分監察呃細路嘎。一定系生意唔多好要咁樣呃d人上去。
回復