搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3556|回復: 10

[其他] 召集所有被Babycoby(WeChat id:Xxxxt345)呃錢嘅網友入嚟

窮鬼

騙子名稱:Babycoby
WeChat id:Xxxxt345
相:隨帖附送(但相信係假相)
自稱係城大讀law, 用d好好笑嘅低能法律去意圖嚇窒追佢還錢嘅人

帖:http://www.hklovely.com/thread-5400-1-1.html
佢最後瀏覽時間係2015-2-25 20:22
相信所有受害者都係喺今年1月17號至2月25號之間中伏

我買嘅貨好簡單, 1bra+1under, total$500
二月頭接觸佢落單,極速過埋數比佢,然後中間一直拖延
後尾又作個特快交收服務出嚟,話+$500可特快交收+口爆,然後我又過多$500俾佢

去到三月頭,作個藉口出嚟話比同班男同學知佢賣內衣
威脅佢並非禮佢,令佢好困擾,如是者又拖一排
到最後佢話已經報警處理,會退錢
後尾的確有退返$1000

然後隔一個禮拜,大約三月中左右,佢突然又問我可唔可以買返上次張單,我又極速過左數俾佢
比我催左無數次拖無可拖,中間曾經要求退錢但佢拒絕,終於約實4月8號交收
點知條仆街呃我出嚟遊花園,橫風橫雨遊晒成個新界咁滯,連佢影都睇唔到

由4月8號開始,一直叫佢退錢,條仆街一直拖一直推
又話atm卡有問題等一個禮拜收新卡先再過數
一個禮拜後"拎到卡", 又話遇親個d atm機都"咁岩壞左"冇辦法

到後尾又拖幾日, 就話會直接去銀行櫃位入數俾我
但我check返結餘根本冇多到, 好明顯佢又係作藉口
然後佢又話係銀行問題, 叫銀行寄證明俾佢做證據
可惜佢依舊都係得把死人口, 完全拎唔出任何證據證明自己有入過錢
直到今天。
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

簡介完畢,若果有任何人士同樣受呢條仆街所騙,請聯絡我wechat:anonymity2014
現正準備收集更多證據,集合更多受害者資料,將更有利向警方要求立案調查
因為個條聲稱讀law嘅傻鳩,好得戚咁話金錢糾紛警察唔會受理
咁我就唯有希望將事件提升至集體詐騙嘅級數,無謂比呢d爛癱咁得戚,以為真係唔洗負責任。

順帶一提,希望admin唔好諗住刪帖ban ac維護網站利益同聲譽
縱容呢d騙子係度生存,只係會打擊個網既公信力同支持度,合力清走瘀血才是最佳之法。

騙子send過嚟聲稱係自己嘅相

騙子send過嚟聲稱係自己嘅相

窮鬼

pushpushpush
回復

窮鬼

回復

窮鬼

回復

窮鬼

回復

中產

話明騙子Sent 得出來100%係假相,你放出來反而令相中人成受害者~_~
回復

中產

我還想説這些相我好似在某論譠看過還是有師兄俾過我睇的CC相,你可以用googl系統去scan張相去找下網上有没有這張相.
回復

窮鬼

PUSHPUSHPUSH
回復

中產

最新好似we chat Xxxxt789
回復

窮鬼

我也受騙
回復