搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: WYS

超抵殭屍面膜藥妝9朵雲鑽石微晶磨皮亮白面膜 (搶手貨)

窮鬼

good support
回復

平民

Very useful thanks
回復

窮鬼

QQ
SNP水庫燕窩面膜深層保濕面膜

第一藥妝美白營養滋潤,含有高濃縮燕窩原液,集中供給皮膚水分鎖水能力突出,
在皮膚水分子表面形成保護膜防止水分快速流失,
令皮膚長時間保濕不缺水, 保護修復對外界刺激敏感的皮膚,
令其更加健康。

這個面膜宜家在韓/中都好火下~
韓國有D BLOGGER 直情翻埋簡中文比你睇~~~堅!!!

1.含有燕窩(金絲燕燕窩)萃取物1000MG
對因缺水而引起乾燥的皮膚集中進行水分供給,
增加皮膚自身含水量,使皮膚潤澤水嫩

2.快速消除皮膚瑕疵,恢復皮膚光滑整潔的自身健康狀態。

3.採用細胞質纖維分子,令面膜和臉部更貼合,不影響活動

4.不含有害成分針對:水分不足引起乾燥的皮膚;
因皮膚乾燥起皮屑的皮膚;膚色不均的皮膚;過敏性皮膚。

6大功效:
強化補水,鎮靜皮膚,增加皮膚光澤,
排出皮膚廢物,恢復皮膚活力,改善膚質

金絲燕萃取物:強化補水,修復、促進皮膚恢復健康狀態。

冰草萃取物:強化彈力,增強皮膚恢復力。

三甲胺乙內酯:天然保濕劑,增加皮膚柔軟性。

綠茶萃取物:皮膚潤澤,改善膚質

洋甘菊:鎮靜皮膚,防止外部刺激。

使用方法
1.洗臉後拍上化妝水
2.找准位置貼上面膜
3.20-30分鐘後揭下面膜
4.輕柔拍打臉部促進剩餘精華液的吸收
限量發售,數量有限呀

每個女人都愛美,不會放過任何變美的機會!
我會將我的使用感和發現的新品都第1時間與你
回復

窮鬼

goos support
回復

中產

Thanks for share
回復

窮鬼

Hihihi.......
回復

窮鬼

thank you&&&&
回復

窮鬼

QQ
燕窩mask +LED MASK有幾犀利~~
睇下我呢位baby 示範^0^

Cherry 今日上studio買左燕窩面膜&cha:lab mask!
佢本身皮膚好易敏感~~係極度果隻 =_=
所以佢用既護膚品我都好小心挑出來比佢!
Baby 話呢排秋風起,需要補濕的mask
我叫佢用燕窩面膜,cha:lab 留比家裡另一寶貝用~
我記得之前佢買左led mask~
容易敏感的皮膚吸收力都比較渣~~
加上天氣涼左,full 上面後吸收未必去到8成!
我叫佢連LED MASK 一齊用,個效果會好D!

佢好乖甘一齊用左,不過唔聽話 ....
照既時候係度煲劇><
(各位用led mask 聽話唔好張開眼~~
實終led 近距離開啟中,避免有可能影響視力!)

點知佢個mask 係甘滑下(睇咩劇呢~哈哈),
full 完出黎~~比左個好大個示範我地睇~仲好好笑!
塊面同額頭變左2節色!哈哈哈~~

加埋LED MASK 一齊用,超乎我想像地佢吸收得甘好~
皮膚即刻白滑左,唔錯唔錯!
同埋佢都舒緩左佢敏感肌的泛紅情況!
真係好正~~~我忍唔住要分享比你地知♡_♡

用過燕窩面膜的你地,有無甘大分別??
快d 同我分享下!^_^
每個女人都愛美,不會放過任何變美的機會!
我會將我的使用感和發現的新品都第1時間與你
回復