搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1188|回復: 3

[其他] 有玩冇玩Pokemon GO的都請進

平民

招女陪行陪玩Pokemon,
不用拖手,不用錫,不用SEX,甚麼都不用,
當我普通朋友,陪我玩、陪我行、陪我坐就好,
我冇車,你攰我扛你行,
我今年22歲,185高,四眼,陸軍頭,身形一般偏瘦,冇操GYM太耐,自己比較黑,喜歡運動,現職 半個政府工...半個學生
我錢不多,我玩Pokemon會以為就有朋友同我玩,原來我玩唔玩,最後我都係一個人
我不介意俾錢你陪我,唔洗你幫我D乜。只係陪我玩就好,價錢詳談..

你 !  只需要係80-00後就可以,不論任何身形,我只需要一個陪伴住我嘅肉身或驅殼,
行動不便坐輪椅我幫你推,冇輪椅,我背起你行,不論300磅定300噸,你敢見我,我敢背起你行大圍到大埔

我不介意俾錢買朋友,我不介意俾錢買愛情,我不介意俾錢買陪伴
我是窮,冇錢買車買樓,但我願意等,我願意買機會,買一個願意陪我、願意同我玩的真心朋友。

(雖然這世界不可能發生,發生亦不會有這麼完美,但我就是習慣了一個不可能。)

等 一個人 Pokemon

窮鬼

此帖僅作者可見

窮鬼

此帖僅作者可見

平民

此帖僅作者可見