搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2192|回復: 4

[衣物類] 各位ching請小心AMYBBG 自稱空姐

窮鬼

小弟琴日睇到AMYBBG 發帖自稱空姐

小弟愚昧,聯想到空姐係高瘦,見她有做part time gf 就約了!
點知約左amy 出來簡直係兩回事!
一見到諗嚇到我 矮肥樣子對於我來講算係三分!
我即刻掉頭走!

Amy小姐 你令我有被騙感覺!

中產

Fakeman45師兄你好。我都明你既心情。不過係度講既野如果真係盡信你會唔會覺得自己好傻呢?係度既cc好多都係話自己係學生又或者其他。不過我見過Amy。靚唔靚好睇人。不過佢態度有善唔會串人。又肯同我傾計。同佢係一齊既時間我好開心。我相信其他師兄約到Amy唔會係咁。
回復

中產

ken0107 發表於 2016-2-7 21:17
Fakeman45師兄你好。我都明你既心情。不過係度講既野如果真係盡信你會唔會覺得自己好傻呢?係度既cc好多都 ...

十分認同師兄所講,我今日都見過Amy真人,約左佢交收底褲,佢絕對唔係樓上所講又肥又矮既人,佢雖然今日係帶住口罩,但係佢比我既感覺係好好,把聲又好聽又有禮貌,我一定會繼續搵佢買
所以麻煩樓上個位,你咁樣係好中傷佢,你知唔知Amy有同我講,佢係好唔開心
回復

平民

real?.....   ...
回復

平民

Sad for u Ching.....lier is all around .. Gd lick !
回復