搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2315|回復: 5

[衣物類] 戀戀物語與你俏俏腳語,二手鞋、絲襪、內衣任選

窮鬼

我 27 yrs 169cm model 身材 曾拍一些帶面具影的nude photos
有興趣買性感相 HKD500 for 30張(全部有我水印)
身材 34C, 24, 35
有興趣約私影(nude body without face)
HKD1500 an hour 1對1
影樓 2500 兩小時 可對 2 to 5 guys
(Can not touch 行規)

Sell 二手內衣 (會附上我穿過物件的圖,只有身冇樣,不露點)
底底/ T Back / Bra  Bra / 二手鞋 / 絲襪 / 衣服 / 泳衣 / M巾 / 情趣衣服

郵寄物品會較平
先過數後即俾圖 絕不走數
港島/觀塘線交收
交收時間8am to 12pm  , 6pm to 12am
其他時間需要互相就時間

● 注意
- 我無ML服務, 不要開價問
- 私隱問題 絕不提供樣貌照片

My wechat is longlegs
I provide foot job services but use legs and hands only
HKD 1300 an hour that is for foot enthusiast
但一定是你幫襯了我的Seond hand first
As I don"t know am I ur cup of tea???

Hkd400

Hkd400

Hkd300

Hkd300

Hkd300

Hkd300

Hkd350

Hkd350

窮鬼

All hkd 400 set (面交)

寄hkd300 set
兩sets 可hkd 500
回復

窮鬼

本文章最後由 戀戀物語 於 2016-1-24 01:59 編輯

My wechat is footjobbb
回復

窮鬼

條友話要買尿,俾晒bank 資料之後又話唔要,
最討厭玩嘢人,冇心買嘢g e請勿打擾,R相R水吹上網去溝女吧!
我買二手是滿足一些喜歡二手物g e Ching , 過數後一定有相傳。
交換電話交收係必須。
回復

平民

絲襪幾錢一對?
回復

中產

please email : [email protected]

thanks
回復