搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4951|回復: 16

[衣物類] 更新#12 **投訴** 一個不愉快的交收經歴

登記女會員

本文章最後由 Bethany 於 2015-12-4 14:18 編輯

今次我想分享一個不愉快經歴。係到交收賣買都係想開心咁進行及完成,但這一次真係令我有點失望及憤怒

十月尾我收到e-mail 有人揾我想買襪,要求穿兩、三日。我就add左佢whatsapp傾。傾好要咩就約日子見面交收,佢話邊到都冇所謂,可以黎我公司樓下。之後佢提出要求,問我有冇二手衫唔要,又話不如當佢衰人咁整蠱佢、幫佢變裝玩佢,會比返合理價錢我。之後佢要三套衫(變裝),要求我諗idea點樣玩佢、整蠱佢。本身諗住交收襪個日比埋頂金我準備個三套衫。

第一次交收個日前兩小時佢話要改期。我心諗有通知都ok,算有交帶。準備左既襪放係公司。之後佢又話我呢幾日穿既襪賣比佢,每對加$100。我問佢不如入部份錢比我先,佢又唔肯。我諗好左大概玩既內容,佢口口聲聲話全部我話是,當佢賤人咁玩佢,但又問我個玩法點,又多多意見。係whatsapp又日日叫我影穿咩鞋、襪。

第二次交收,又話黎唔到要OT。我諗住係我公司樓下,我唔洗走尼走去,冇咩所謂,比佢改期。之後係whatsapp又話不如交收襪個日玩埋,但我未收到$準備個三套衫,所以冇理到。唔通用自己$先咩。之後又話不如交收襪個日玩少少,十分鐘,我問佢係咩,佢話lick 我對鞋,我話個日先再算。

第三次交收,都係黎唔到,因為OT。佢成日話佢想交收個日玩,我串佢「你黎到先啦,你工作時間咁難控制。有心就入少少$同請假啦。」其實我覺得佢玩野,問佢去其他地方就佢,佢又唔肯,係都話要就我,我諗住係我公司樓下交收所以冇所謂,又比佢改期。佢又有keep住whatsapp我,如果真係飛機就一早block左我,真係唔知佢咩動機。

第四次交收,佢到左交收時間冇應我。我心灰意冷。但當晚又whatsapp我同我道歉,話可以入$比我(唔係交收既$)當賠償,會第二日入比我,問佢入幾多又唔答我。咁我ok比機會佢。之後又問我賣唔賣poo,我話接受唔到。我最後講「唔傾咁多住,有$最實制」,我意思係有誠意就快d入$。結果過左兩日冇入$。

第五次交收(今日),我未收到佢回應。所以決心打呢篇分享。我承認我有時串佢,唔係咁岩,但佢玩我更加唔岩。由當初買臭襪到叫我玩佢、整蠱佢,再到要我玩少少虐待,又要買屎,我覺得佢好奇怪。我唔介意變態野,唔介意佢取消交收,我介意係佢冇心交收又玩我、繼續whatsapp我。本來冇諗過公開佢contact,如果過左今日仲未有佢回覆,我會公開,希望各位sisters小心!
謝謝收看!

有興趣買野既brotehrs 請去我個post
http://www.hklovely.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10549&extra=page%3D2

登記女會員

本文章最後由 Bethany 於 2015-12-4 14:19 編輯

另一個飛機友, 到交收時間冇反應, 之前仲傾得好地地, 衣家仲block 左我phone
電話: 98124934
E-mail: [email protected]

回復 0 1

登記女會員

How can I edit my post again?
回復

中產

本文章最後由 19632300 於 2016-8-9 09:41 編輯

sdsedeffgeddd
回復

中產

本文章最後由 19632300 於 2016-8-9 09:41 編輯

cdeddddddddd
回復

登記女會員

19632300 發表於 2015-11-20 01:17
你知唔知我係邊個呀??

你係咪pong pong?
回復

登記女會員

本文章最後由 Bethany 於 2015-11-20 09:07 編輯
19632300 發表於 2015-11-20 01:16
我支持你公開佢啲個人資料,條友咁衰,佢擺到明玩你
你唔好再信佢,你真係唔好采,撞到個咁既人
不過你放心 ...

多謝你支持我呀! 有你呢個熟客真係好! 期待下星期見你
還有某些brothers都好好人, 會入定deposit 比我, 之後再交收, 多謝你們的信任!

回復

中產

本文章最後由 19632300 於 2016-8-9 09:42 編輯

[quote]Bethany 發表於 2015-11-20 09:03[/efddddddfddfffff
回復

中產

Bethany 發表於 2015-11-20 09:06
多謝你支持我呀! 有你呢個熟客真係好! 期待下星期見你
還有某些brothers都好好人, 會入定dep ...

希望我地下星期交收會順利啦,都要你信任我先得
你都係一個好好既賣家,有問必答,又有禮貌
我好開心可以認識到你
回復

登記女會員

19632300 發表於 2015-11-20 12:59
希望我地下星期交收會順利啦,都要你信任我先得
你都係一個好好既賣家,有問必答,又有禮貌
我好開心可以 ...

Thanks
回復

登記女會員