eva165165 發表於 2021-3-2 10:32:48

kaibi1314 發表於 2021-3-3 18:10:29

上面兩個垃圾都係同一個意大利ip, 大家小心

王amina 發表於 2021-4-15 14:45:55

我是最近受害者,被疲勞轟炸刷了28萬。有沒有受害者要一同追討公道,每次去都要刷卡買東西才給走,唯一不刷卡的時候做療程根本就沒人管不好好的做。

伏伏怪傑 發表於 2021-5-13 14:58:26

我係2015年被騙5萬,之後要求退款,雙方都簽好相關退款文件,但我近期打簿才發現,原來$1都未退過俾我,打落門市攞直線電話號碼(82033186)昨天打有人聽,對方話搵record後聯絡我,最後無影,今日再打直線,電話長響無人聽,我都想問可以點搞?

nbpr 發表於 2021-8-8 17:57:57

同樣儀器使用new beauty 比他家貴非常之多

funglo2021 發表於 2021-9-10 12:06:24

:o:o:o真係黑店黎架喎

Suesue2021 發表於 2021-10-8 12:34:07

去做廣告大賣 S6溶脂 信心保證 $1888/10次

Suesue2021 發表於 2021-10-8 14:02:11

購買左S6溶脂 perfect medical 的項目$1888/10次 真係唔容易首先: 進場好快見銷售主任 幫你量度身高體重同埋脂肪率         再進行評估 (下省1000字) 其次: 引你做一部聲稱好work的瘦身排脂機 (其中一part)         強調免費 再來: 不斷游說你買貴plan再來: 不斷強調廣告果個唔適合你在本人不斷強調自己係窮人 強調自己就係睇中廣 告中的保證同優惠先來 佢先放棄游說 「容許」你買廣告 Plan …. 結果: 明明有 1 生物激光 + 2 抽吸排脂, 但你只有         生物激光( 幾塊紅外線磁板 放在肚皮上)30分鐘         之後就886追問: 就話你個plan唔包 2   的確我疏忽左睇條款! 所以我唔浪費時間追討 其實我都係成日見住佢出廣告 好奇佢哋有幾古惑 再同未參加既人講清楚各位小心睇路 , 堅持自己買啲咩野, 記得拿返份簽書即時問清楚PS. 佢哋態度唔差 只係公司行政公關銷售手法有問題

Wkl000 發表於 2021-11-29 23:39:14

今日join完回想番就知中伏

Wkl000 發表於 2021-11-29 23:40:33

Sale既時候又話送乜送乜,點知乜Q都冇送
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 必瘦站 Perfect Medical 超級黑店