搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ahmi

必瘦站 Perfect Medical 超級黑店

窮鬼

我都想退錢 點搵你
回復

窮鬼

sherrie 我同你噶情況一樣 我想退錢 我卑左$500訂
回復

窮鬼

sherrie 想問你卑左$300訂之後 仲有冇卑埋d尾數?
回復

窮鬼

我年頭因為電話推廣優惠傻仔左咁真係去左試個別88蚊既面部療程,跟住送左我一堆野先開始帶我入房sell...
我由頭到尾都話冇現金而且我已經特登冇拎多過300蚊出街亦冇帶卡,死口話冇卡冇銀行戶口
但係一邊趕時間想走同埋第一次去D美容公司我居然同意左個12xxx既一系列療程落左200蚊做訂
佢地話幫我搞貸款分24個月還,諗落咁都唔係唔得,填完from之後就走左
過左唔知幾耐先有人打黎提我去做療程,去到等N耐先有人黎帶我入房,但係就問我有冇收到過貸款果邊D電話,我話冇之後佢地先去check話唔成功...跟住叫我申請aeon個私人貸款再等電話,填from除左名HKID同地址之外其他咩銀行戶口同收入果D都冇答但係佢地話已經OK,結果果日去到之後乜都冇做過就咁填form就叫我走人
走左之後果一星期我都有話等下電話或者信,但係一直都冇然後就唔記得左到今日先醒起呢樣野
有冇人可以話我知咁宜家姐話點....
回復

窮鬼

我一開始都係有電話打黎叫我做神秘顧客去做美容,之後比個評分 一開始話係免費點知又話咩個個係即棄床單要比88蚊做一次   我上到去啦又話咩你個面好多面毛啦又乾 做緊美容個陣又係咁叫我做面部脫毛 之後佢話8000幾要我join個八次脫毛加十次美容 之後24個月分期每個月350到 我個陣又想脫毛而我又有返pt 都ok吖就報左  好啦 最近又打黎話有個新年優惠送返比你要你上去做 我做緊個陣就一直話你皮膚點點點 有個咩藥水療程好岩我可以好有效咁改善我皮膚 話要千幾蚊 我心諗咁貴你玩野?之後佢就話學生有優惠480蚊就得,我就想試下啦,做個陣好吉,完左full個面膜塊面真係好光好令面 但其實返到屋企睇又紅又冇分別仲毛孔粗左     做完個美容就係咁sell我岩岩個個療程話做多幾次就可以改善到我皮膚 仲話幫我plan好左個療程。我個陣個fd係咁打電話吹我(約左佢食飯) 個店員又唔比我走一直sell 勁煩 之後係咁要我簽佢個合約 話分24期比 10次個個乜鬼藥水療程同10次保濕美容就要17xxx 死都要你比訂金佢 要你比7000佢 我已經講左我係學生冇錢 自己返pt比學費同生活費佢都係咁死迫你交錢 之後又話比5000蚊訂 我話冇錢下次先佢話下次就冇依個優惠 煩左你半個鐘 我個fd又吹我幾時到 我終於比佢煩到落左1000蚊訂之後走人 簽埋個分期合約 岩岩上網查返原來依間係必瘦站 我好少做美容佢又係英文名所以唔知。我最想就係取消份合約,之後唔再幫襯佢,有冇人可以幫我,我唔想再做佢個啲療程!
回復

窮鬼

too bad
回復

窮鬼

想請問,最後退到錢嗎?
回復

窮鬼

最近,臉書有個群組 “君子愛財,取之有道” ,爆了一些必瘦站的不良運作方法,要求必瘦站公開回應,但估計必瘦站不會回應。
回復

平民

Thank you for share
回復

窮鬼

小心d啦要
回復