Novia 發表於 2016-4-24 23:57:55

求其整下敷個啫喱狀面膜就走左,約二十分鐘後響其他房戴住手套幫我清左面膜,又系勁快就完左,佢即刻就趕去其它房到。由入去到走約一個鐘,佢地sell我既時間加埋差唔多半個鐘,訓響到敷面膜廿分鐘,真正做野加埋可能得五分鐘,搵笨!

Novia 發表於 2016-4-25 00:00:25

佢地知道我唔會買療程之後黑面加hea做,so,呢間野一定系黑名單。咩評分監察呃細路嘎。一定系生意唔多好要咁樣呃d人上去。

sherrie 發表於 2016-4-25 02:08:07

上個月,我收到佢地ge推銷電話,話有88蚊保濕facial試做仲話有24K金美容棒送,我覺得88蚊唔係貴,可以試下,就應承左。
跟住就上到朗豪坊52樓,就做個個88蚊facial,做完之後,就有個人帶我去個房仔,之後有個人就黎sell d plan,個個人好似叫coco。一開始佢sell個差唔多1萬蚊ge plan比我,話咩100格可以任做facial,跟住我話我仲係學生冇咁多錢,跟住佢就sell 1888蚊 ge plan,話係學生價,仲話下次上黎就冇呢個價架,個plan可以去眼袋/脫腋毛/脫唇毛,我就話我冇咁多錢係身(其實我冇諗過買佢d plan),佢就話可以分開比,又話一個學生點都有幾百蚊啦,我講左好多理由話唔買,佢就係咁迫我買咁,sell左成粒鐘,都唔放人走,個陣我好想走囉,但係間房度又好淆,之後佢話比住訂先啦,如果真係冇錢比,就拎落訂d錢做其他facial,最後好無奈join左1888蚊6次脫唇毛,比左300訂金。個枝24K金美容棒都唔記得左,冇拎到。
岩岩上網睇佢間店ge 評語,原來勁多苦主比佢地呃左,因為之前一直都唔得閒,都冇上過去脫毛,睇到你地ge評語,而家都唔敢再上去...呢間野真係好恐怖。雖然想退番d訂,我諗都冇可能,當買個教訓。:'(
希望多d人睇到呢個post,唔好再比佢地呃!!!

FF27 發表於 2016-5-4 18:00:52

喱間野非常有問題!明明脫晒上身衫做緊按摩都可以,走入黎sell療程,有冇諗過人感受架,佢地送果d面霜比你返去搽,搽完敏感又唔肯認,又話唔關療程事唔肯賠錢,身為銷費者遇到d唔公平既事,一定要公開佢 嚴厲譴責佢

FF27 發表於 2016-5-4 18:10:19

我已經向各政府部門投訴了

FF27 發表於 2016-5-4 18:31:46

Sherrie 佢地帶左你入房 仲要成個鐘頭 不停sell你 已經違反商品說明條例 可以向海關舉報 同埋銷委會處理 追回所有款項 大家唔好怕事一於公開佢,錢是辛苦錢,我比佢地整到 退曬二份保險都唔夠比呀

CherrySo2@FB 發表於 2016-6-3 02:10:06

上個月收到佢地電話,又話咩88試做價,送洗面機幫佢地評下分咁。我見有時間就上去試做,一上到去等左15分鐘先有人招呼我,佢話做facial預一個半鐘,我諗住話可以休息下啦,點知個美容師不斷問我野撩我講野,開頭我都有比反應佢,但之後我都廢事睬佢淨係hea下佢,之後就黎料啦,佢就話我好唇毛,要唔要試下500蚊有22次療程,分24期,姐係夾埋12000蚊,佢又話可以睇下我有幾多現金比我試下脫毛既感覺,又死問我有無第二張eps可以比住錢先,我話無啦,點知佢死唔信,係咁問我真係無呀您揾下啦咁,又睇又摷我銀包。最後我比左12000蚊join左個plan。我仲係今年dse生,邊有錢。

HongMeiZhou@FB 發表於 2016-6-29 14:50:43

今天直係好火滚,無啦啦被必瘦站美容顧問salesgirl,sale唔到產品俾我就即變臉,話我踩佢d公司和踩佢,叫我out她們的公司,唔做我生意,激氣!我

HongMeiZhou@FB 發表於 2016-6-29 14:53:09

HongMeiZhou@FB 發表於 2016-6-29 14:53:44

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 必瘦站 Perfect Medical 超級黑店