搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1583|回復: 3

搵個妹妹仔feel女友 少少成熟都oK 我係斯文look

窮鬼

男找女朋友
歲數: 20 歲
身高: 168 cm
體重: 71.5 KG
身形: 中型
要求歲數: 17-21 歲
本文章最後由 everyheart 於 2015-5-17 02:02 編輯

岩岩畢業出黎做野 (唔係大學生)
一個月搵13000 就快加人工 自己一個人個時就冇乜點洗錢,,
平時都係玩下手機 電腦 ,, 好少人約我出街 所以如果搵到女朋友,,基本上都係有好多時間陪對方
因為工作關係 最遲2點就要訓 如果唔係都唔夠精神返工
未拍過拖,,, 唔食煙 唔飲酒(但係有時候會陪人飲 幾枝可以 不過都好少機會) 唔賭錢

我自己就斯文look 但唔薯 OK順眼唔樣衰,,,(自問) ,,zz

想搵個長頭髮女朋友 但都冇話特別要求既..只要唔好短到好似男仔咁就得,, 老實講 我好鍾意妹妹仔feel 唔知點解我望親女仔通常都係望佢個髮型 同埋個樣 > ___ <
身型就最好瘦瘦地或者中型啦,, 樣唔一定話要特別靚,, 可愛或者順眼就得 我都減緊肥 呢個月瘦左6磅幾  繼續努力  

每次返工放工望住d靚女搭車都會諗唔知我會唔會搵到個可愛溫柔既女朋友呢

Wechat: iamkeykey

Thanks a lot

窮鬼

我都唔係抱好大期望架啦,, 如果有人有意,可以由朋友做起先 大家發展下再睇點
回復

窮鬼

我份工一個女仔都接觸唔到 有冇人肯比d機會 做朋友先都冇問題架
回復

窮鬼

點聯繫,新手 唔識用。。。0.0
回復