搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2736|回復: 10

22歲單身男招女朋友[要AA制、唔講錢、唔講外表,淨講真心]

窮鬼

男找女朋友
歲數: 22 歲
身高: 170 cm
體重: 56 KG
身形: 中等
要求歲數: 16 歲
22歲 單身男 招女朋友 [要AA制、唔講錢、唔講外表,淨講真心,介意勿搵我]

******睇前請注意 !!
1. 我唔靚仔、唔大隻、唔有錢、唔高學歷,淨講真心同原則
2. 如果你想識男朋友,但淨識講錢、禮物、利益、外表、年紀、學歷或其他物質上o既回報又唔願意肯接受AA制共同承擔各自支出或消費o既原則,咁就唔好搵我,否則即Ban你,無情講 !
3. 我相信感情係唔應該用錢換、買或賣出去,,用錢買賣或交換感情o既人,我最睇唔起,做我女朋友唔得,就算連做我朋友更加唔得 !

(一)自我介紹
22歲單身男
Paul
屯門住
政府、社福、環保及非牟利機構工作 (機密工作及內容)
170cm高
天秤座
中等身形
黑色長髮 (簡單自然為主,好少浪費時間Set頭扮型)
身上及頭上都冇飾物掛住或穿住
斯文專一 (但唔算有型靚仔同大隻)
有眼鏡
100%香港人(土生土長)、但同歐美、日本、韓國、台灣已經有好深好密切O既關係同淵源
沒有宗教信仰
學歷唔算高,興趣是香港法律、演技、政治 及 心理學 (部份自己讀書、部份自我研究 及 自修)
有睇參考書o既習慣,只會借公共圖書,唔買書,亦唔會鼓勵任何人買書,但鼓勵人買二手書或借公共圖書
喜歡及支持環保,生活及工作都以環保為原則,在工作及生活都使雙面列印紙張,盡量用電郵取代紙張或文件,養成將垃圾分類棄置給人回收o既習慣,自備購物袋,減少廢物數量
生活簡樸節儉(不好名牌)
從來唔會申請同使用信用卡,亦都唔會鼓勵人申請信用卡作個人消費或私人生活之用
出入交通一定搭公共交通工具,亦鼓勵人多啲搭,唔鼓勵同反對人製造或買賣私家車
跟屋企人同住緊公屋,自己都輪候緊公屋,冇諗過買樓,唔想做樓奴,但唔介意或限制女朋友或老婆買樓或想唔想買樓,亦都唔介意佢住咩區同咩樓(無論公屋、私樓、豪宅、村屋、唐樓或湯房都冇問題)
衣著或做事方式不喜歡每樣事情都跟上時尚或潮流
簡單為主,追求獨立分析、決定和處事能力 (但不反對民主和人權)
我人生追求o既理念同生存價值就係凡事都追求平等和公正,追求和尊重每一個人(包括男仔及女仔)都有平等o既自由同權利,
反對任何專制、獨裁同特權o既行為、思想、制度同權利。
個性坦白直率,講笑或幽默感真係唔叻,但咩話題都啱傾,不會濫交及不會對任何人作出人生攻擊或抹黑行為
支持客觀分析,以事論事,喜歡公平競爭和比較
思想開放,拒絕接受較傳統或保守的思想洗腦或灌輸
唔吸毒、唔吸煙、唔酗酒、唔爛賭、唔會亂爆粗、唔會召妓、唔會援交、唔拜金、從來唔返大陸、唔會偷呃拐騙
只識英文、廣東話,唔識普通話
唔恨自己有冇仔女,生唔生仔女都可以由老婆或女朋友話事
如果真係有仔女,唔介意仔定女,仔女數目亦都唔可超過大家經濟o既能力,費事大家辛苦,連累下一代,
仲有,如果有子女,仲要有子女成長計劃,要盡責任在子女長大或成年之前為子女及早買定保險及儲定子女教育及成長基金,讓子女可以預早得到最全面的營養、體驗、教育及成長的保障,以便基金可以用到子女大學的畢業為止。至於預先供款的保險,子女可以在自己成年之後自己決定自己是否需要立即全部提取保險金及利息或繼續以以前固定不變的保費繼續為自己的保險供款用作儲蓄、投資或退休之用
我唔有錢(好窮),但窮得有骨氣,唔會為咗錢出賣良心做一啲非法行為
我o既感情、良知同尊嚴係用錢買唔到,唔理你幾有錢都好
我唔介意女仔收入、職位、學歷同事業高過我或低過我,唔介意你自己為自己洗幾多錢或係唔係洗得多過我,我唔會管同唔會理你財政點樣運用、消費同儲蓄,保證你財政獨立不受管
亦都冇要求或限死女仔一定要做一世o既家庭主婦或限死男仔一定要一個人養哂整個家,可以打破傳統家庭或男女價值觀及觀念
願意接受女仔有咩意見或不滿,不過唔會勉強或迫女仔做任何唔願意O既事
我唔會借錢,特別係唔會借女仔錢
我工作以外好多私人時間或假期,可以多啲時間定期同女仔見面、出街、約會或運動,培養真感情
絕對尊重同保障女仔私穩或私生活,未經女仔同意唔會亂咁公開或話俾人聽
我保證未得女仔同意之下,我同女仔一齊影O既任何相或影片都唔會公開俾任何人睇或知

(二)揀女朋友的條件﹕
1. 唔吸毒
2. 唔吸煙
3. 唔酗酒
4. 唔爛賭
5. 唔會亂爆粗
6. 唔會拜金
7. Babyfat 或 小肥都得
8. 矮過我 或 高過我 都可以
9. 對象一定唔可以係內地人(但澳門人、台灣人、香港人或外國人都可以)
10. 唔可以偷呃拐騙
11. 對象是16歲
12. 唔好介意同計算我有冇錢為你付出過金錢同禮物,唔好介意同計算我為你付出過幾多錢或禮物俾你,唔好介意同計算我儲蓄有幾少錢,最好AA制,費事講錢失感情,希望你對我係重感情多過消費或金錢
13. 你我兩個人收入、支出、儲蓄同消費應該分開清楚,各自負責同負擔,大家唔應該有金錢或利益上O既交換或往來(包括唔可以互相借錢),但可以不計較金錢代價咁交換禮物,咁先可以體現到真感情,亦可以商量大計一起儲蓄去旅行、一齊住或追求過二人理想O既生活。
14. 希望你係思想開通同開明O既人,但唔好行古惑或做非法勾當O既行為
15. 唔好迫我或勉強我做我唔願意O既事
16. 希望你尊重同保障我O既私生活同私隱,未經我同意,希望你唔好隨便亂咁公開同話俾人知我O既私生活同私隱係點,無謂傷感情
17. 未得我同意,唔可以亂咁公開你同我影O既相或影片俾人知或睇,無謂傷感情
18. 唔好介意我同屋企人住緊公屋同自己輪候緊公屋,如果我最後真係冇能力或唔願意買樓,唔好迫我買樓
19. 唔好介意我年紀大過你或細過你
20. 唔好介意我學歷低過你或高過你
21. 唔好咁疑心重成日隨便就懷疑自己男友不忠、唔愛自己或唔關心自己
22. 唔好隨便就嬲我因為公事而聽唔到你電話或睇唔到你訊息
23. 唔好做一世o既家庭主婦,希望你我可以一齊平等地分擔養家或照顧家庭o既責任
24. 唔好介意我咩都講求或追求公平、公正同人人平等o既理念同思想

(三)聯絡方法
請你在此論壇pm我,留低你o既聯絡方法(例如電話號碼、WhatsApp、WeChat、Line、Skype、Facebook、Email、Fax等)
我會盡快回覆及聯絡你。
請聯絡我及介紹你自己
WhatsApp: 61097186
WeChat: PaulChiuHK
Line: paulchiuhongkong

窮鬼

good good good

海!外直播 bitly.net/d9dd 禁闻视频 bitly.net/eee6 从大米里,认识了镉;从咸鸭蛋里,认识了苏丹红;从火锅里,认识了福尔马林;从银耳里,认识了硫磺;从牛奶里认识了三聚氰胺..在食品中我们国家顺利完成了化学扫盲...   發表於 2023-10-21 02:53
回復

窮鬼

cccccccccccccccccccccc
回復

窮鬼

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
回復

窮鬼

Okokkkkkkkk
回復

窮鬼

努力啦!!!
回復

窮鬼

感謝分享~還不錯
回復

窮鬼

寂寞女孩玲玲
我好懂事呀,
我唔想再比屋企增添負擔!
你可有興趣約我?
我既身型 164 32c 24 34.今年21歲
加WhatsApp:68100754
回復

窮鬼

20歲豐滿女學生冇錢交房租求哥哥幫助可約
WhatsApp 67358931
回復

窮鬼

有了你,我的生活就像瘋狂的彩虹,充滿了歡樂和活力!
回復