搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1345|回復: 3

請版主盡快DELETE 個POST, 強列遣責他的所為.

中產

請版主幫忙Delete 這個不知所謂的POST. 抵毀我聲譽.

http://www.hklovely.com/forum.ph ... &extra=page%3D1

呢位叫高橋的人兄, 對話中粗俗無禮, 當我係雞看待, 我叫佢尊重一點, 他就以為自己係高高在上, 佢沒有跟我約會過, 只是對話就主觀認為我的不是, 仲覺得自己一定沒錯, 話要出POST問下版主及各師兄我有沒錯, 仲將我的個人照片POST 上網, 跟本佢係一點損失也沒有, 只有我受到很大精神困擾及壓力. 真的強列遣責他的所在所為.我已支持HKLOVELY 一年多的時間, 亦覺得呢個平台好好, 可惜是我姿色有限, 無緣申請女會員, 但都唔係可以比這些狗口長不出象牙的人蝦的.

大富戶

kaibi,請刪除此帳號

有道理, 支持你
回復

中產

因post有本人個人照片同wechat id, 請版主盡快删取, 謝
回復

中產

因post有本人個人照片同wechat id, 請版主盡快删取, 謝
回復