搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2324|回復: 6

輕鬆減肥

窮鬼

減肥如果一味節食同食藥,都幾辛苦同會反彈Tim
點先有效減到肥,

第一步,要先有良好心境。擁有良好心境,可以令你經常可以笑容滿面。
最重要係可以減到肥,就好似尼個小朋友咁。你話減唔減到
https://www.youtube.com/watch?v=KNSWdmiu-H8
你話減唔減到:034: 又開心又減到肥正唔正先。

第二步,要食水果,食得多肉都唔怕,但一定要食水果,
選舉食得皮的水果,同一定要連皮食,因為膳食纖維可以更暢通無阻。
最重要係唔洗整,買就可以。

第三步,點都要做下運動,出一身汗休息得會更好。
無時間做可以試下屋企做下健身機,都幾方便。
一日3組,10分鐘一組,計落都唔錯。
www.youtube.com/watch?v=WCjh7hXbS7Y

最後仲有D野送比大家,如果尼個小小心得幫到大家,記得入去支持一下啦,
https://www.facebook.com/mydiscounthk

窮鬼

cccccccccc
回復

窮鬼

cccccccccccx
回復

窮鬼

on diet is rely hard
回復

窮鬼

輕鬆減肥 , 健康營養 ,可以whatsapp me 9354 2534 了解, Instagram : Gary_611
回復

窮鬼

thanks for sharing
輕鬆減肥 GOOD!!!
回復

平民

我已經協助超過100個朋友健康減重 自己3個月輕鬆減10kg whatsapp 53070212 Instagram ARSIU0509
回復