Modelcst 發表於 2019-8-10 01:49:15

香港令模,有寫真雜誌報紙,拍電影,選美比賽

Hi all, 我係全職香港靚模, 可以叫我victoria (不過係fake名) ,16歲己經開始join model jobs,之前有簽模特兒公司, 因為合作不快, 依家已經解除合約。之前從來未試過自己約客, 因為model公司會幫我哋安排, 不過食水都好深, 但係啲客人都係啲老闆同埋廣告公司電影製作嘅人, 所以都算係好客, 就算食水深我都冇詐型。 不過依家既然都冇再同模特兒公司合作, 所以我依家都係經過網上渠道, 試下自己搵客。

近呢一兩年發展比較好, 有自己嘅model com card, 有出寫真,有影雜誌相,有影個bubbles, 有上過電視,有上過報紙,有拍過喜愛夜蒲3,亦都參加過好多選美小姐,選美選舉,仲有拎過頭三名! 暫時我微信都有我嘅相不過打咗格仔, 不過我諗如果有追開model嘅,或者買開寫真嘅,可能都會認到我。 如果大家有興趣嘅都可以買我嘅寫真 (少量) 或者買我有樣嘅相。

我身材係170,55k,36E (真空) 26 36,可約ptgf and room dating。

已經有大量Millionbb富豪會員約過, 證明我絕對係真人 ,歡迎大家分享我嘅報告

我微信:**** Hidden Message *****

xxa0692 發表於 2019-8-15 17:05:56

ccccccccc   

Gdhhd565eg 發表於 2019-8-15 19:45:12

good ah, thanks.

halou 發表於 2019-8-15 19:50:24

囧囧厉害咯马达

toscar 發表於 2019-8-15 23:13:35

Thx share post

baccanno 發表於 2019-8-15 23:25:06

akkdjtgtmjtpx

managerlife 發表於 2019-8-16 18:25:46

真雜誌報紙,拍電影,選美

luckydick 發表於 2019-8-16 19:00:27

how r u nad nice to meet u

影子殺手 發表於 2019-8-16 20:03:35

cccccccccccccccccccccccccccc

avic 發表於 2019-8-16 21:10:57

cccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 香港令模,有寫真雜誌報紙,拍電影,選美比賽