VV123 發表於 2019-7-12 17:06:15

皮秒激光邊間好? (香港)

皮秒激光邊間好? 香港好似間間都HARD SELL咁,好得人驚

我一年前,試過間大公司,成日賣廣告果間呢,好驚,超hard sell,唔比我走!之後我放低咗d訂金,hold住個plan,先準我走!>.<我想返屋企睇下效果先,但覺得效果真係麻麻!最後連d訂金都放棄了!

之後我有咗bb,生完bb後,d斑多咗好多,以前果d又深咗,我好想整走佢地!真係好醜樣,要靠粉遮,但都係會見到!我d朋友話,係得激光幫到手,而皮秒係最新最好!但我嘅經驗話我知,d大型美容院好恐怖,我朋友話連鎖既都9成hardsell!我想搵返d有良心又幫到我嘅美容院!
我想睇下有冇sis可以介紹比我?

永遠的小蘿莉 發表於 2021-11-29 18:50:12

lolyan 發表於 2021-10-18 19:39
Bora 皮秒正價即是要幾多錢?
因為你個價已經兩年前,而家佢地又換晒3代機。
有冇人知道? ...

睇官網,
佢地最新既正價係$2100,這個其實係+左skin cool set, 而且只是單次購買價,你買4次已經有折。
如果你唔要skin cool set, 最大折扣可以去到$1260 一次第3代皮秒,應該係有少少規模既美容院來講最抵。

而家佢地最新優惠,非繁忙時間試做價,只需$588
皮秒去斑優惠

Panda1229 發表於 2019-7-12 18:08:18

我係Bora Beauty做緊啊,第二代plus皮秒, 收得仲平過好多店既第一代皮秒
做左幾次之嘛,啲斑無曬啦,皮膚又白淨~ 堅掂架!

VV123 發表於 2019-7-12 18:29:17

喺邊度架?幾錢次左右?會唔會好hard sell?我好怕hard sell,謝謝

Panda1229 發表於 2019-7-15 17:32:09

係尖沙咀啊~ 唔hard sell架,hard sell我自己都5鬼去

fungling 發表於 2019-7-15 17:44:33

做皮秒千祈唔好去Perfect Medical, hard sell到仆街
仲有dream beauty pro, hard sell 第二名

基本上而家香港, 越大間越黑. 佢唔靠hard sell點會做到咁大間

Panda1229 發表於 2019-7-15 17:58:49

比你睇下我在bora beauty做咗幾次效果

VV123 發表於 2019-7-15 21:41:11

已經預約去試試,謝謝喔

Charlottec 發表於 2019-8-14 16:58:42

唔好去大間既做, 越大間越呃人
而家好多間市價2XXX, 有d賣到3000, 咪又係同一部機
你仲要睇佢係第幾代, 係唔係第二代, 定係扮第二代
我自己去開果間$1xxx一次, 打足能量發數, 做一次等於呃錢公司做兩次

77涵 發表於 2019-8-28 12:10:48

皮秒激光好多間美容店都有得做, 你要小心遇上黑店
最簡單既分辨方法是佢Package價會唔會貴過2000.
價錢在合理範圍內, 再睇佢係唔係第二代皮秒, 會唔會拖長要你做好多次(18次或更多)

如果唔識揀, 去Bora Beauty 的確係一個好選擇, 因為好多人都試過價錢超平同時又效果顯著.

la66999 發表於 2019-9-18 12:26:39

77涵 發表於 2019-8-28 12:10
皮秒激光好多間美容店都有得做, 你要小心遇上黑店
最簡單既分辨方法是佢Package價會唔會貴過2000.
價錢在合 ...

早d睇到你個post就好,
我去左第二間做皮秒, 比人劏左3萬蚊12次, 做完之後都仲係有斑
頁: [1] 2
查看完整版本: 皮秒激光邊間好? (香港)