kikiqq 發表於 2019-7-2 12:52:23

幸運地做了你幾小時的女朋友

先介紹一下小妹琪琪,身材嬌少 34c 23 33,48 KG ,25碎。
2小時溫兄時段家用1200,包2個愛愛。

回望,呢段時間因為財困,做左PTGF。

好好彩在過程中遇到溫柔的師兄,使我可以更易投入鐘點女友的角色。
特別要多謝幾個細心的師兄,唔知點解佢地記得我今個月生日,當中有D當左我系女朋友咁又約我拍拖又同我做生日。
交往了一段時間的都知我系性格內向型,所以留得低都好有耐性咁對我,但我系感受到既。
所以在二人世界的環節大家無咁緊張,重好快進入理想狀態。

試過有個師兄同我炸嬌,話佢對我好過對佢女朋友,佢對我真系好細心,體貼,
給我男朋友的感覺。而互動果時兩個人真系易投入同享受。好開心又完成整個旅程 ^,^

特別多謝各位師兄的包容,支持,接待 (同家用) ^,^ ! 每絲溫暖都在小妹心中,收到晒!

如有意找我PTGF去part time dating & love love,可聯絡我約時間。

如有需要可提供之前師兄的report,信心保証。
whatsapp有相,Whatsapp:66395857

kikiqq 發表於 2019-7-2 13:12:01

多謝各位師兄

Karllovely 發表於 2019-7-2 16:11:04

Cccccccccccc

kikiqq 發表於 2019-7-2 16:35:05

多謝 Karllovely

kikiqq 發表於 2019-7-2 19:23:46

ccccccccccccccccccccccccccc

lihaijunzaq 發表於 2019-7-2 20:39:12

ccccccccccccccc

Bblkkop 發表於 2019-7-2 21:15:17

有無we7/tg/line呀

kikiqq 發表於 2019-7-3 11:40:41

Bblkkop,
我今午安Telegram試下,之後呢到通知你.

kikiqq 發表於 2019-7-3 17:17:20

lihaijunzaq,
多謝師兄

Bblkkop 發表於 2019-7-4 12:56:05

搜唔到喎。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 幸運地做了你幾小時的女朋友