lovelymorn 發表於 2016-11-22 22:38:24

資深援交女: 甘比羸的就是[純]

11.18入紙娶甘比 大劉:佢唔貪錢,單純、不是壞女人

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20161122/55949475

大劉身邊咁多靚女, 點解佢最後跑出? 就是因為純
有人話佢貪錢, 有人話佢扮野. 我唔係當時人我代表唔到佢.
但作為女人, 我覺得唔一定貪錢.
有港女話: [唔通貪佢靚仔?]
港女就係咁膚淺, 得錢同埋樣.
我覺得有能力既男人, 強勢既男人, 就有一種魅力.

甘比樣貌不及李嘉欣, 身材超平凡. 但佢只要靠一樣野, [純] 就可以嬴晒那些漂亮的女明星.
做得有錢人, 自然多貪錢女人痴埋去.
令到有錢人更難接觸單純既女仔

去夜總會, 男人都知道玩下就算, 貪錢, 勢利, 假面具, 在夜總會很明顯, 她們根本不想與男方有太多聯絡.
但援交女, 活動不是只局限在一個飲酒場所, 平時也可以聊天, 約食飯. 所以為什麼很多夜總會舞女好難有人包, 而援交女反而多人包.
重點是夜總會舞女太多八婆之間交流, 非常勢利而且全部都假面具, 你假面具, 聰明的富豪是很容易感受到.

要交心, 首先要純真, 坦率. 當連歲數也可以講大話, 當連幾時生日都唔可以話比人知, 當約會時斤斤計較, 富豪又怎會和她交心?
最簡單的, 是夜總會舞女太計較. 當你傾多兩句都唔肯, 少少時間少少錢計到足, 自然人地也不會和你交心, 所以做舞女的一直做到老, 好難有人包.
我身邊的援交姊妹很多都被人寵被人包, 反而夜總會舞女就好少. 重點就是要單純, 坦率和少計較.

一個男人愛你,你根本不用出聲他也會自動比你,你出到聲叫佢比只顯得你cheap, 只有極短視同貪錢女人先會開口要錢

youaretheone 發表於 2016-11-25 16:56:50

點解乜L野都可以扯到去援交? 我尊重人用唔同方法去達到目的, 但將援交咁樣正面化, 合理化真係咁好咩? 甘比嬴在知足, 佢明白到10億同1000億係冇分別, 跟得呢個男人, 佢生活已經無憂, 錢已經無意義

NatashaNums 發表於 2016-11-23 11:55:40

support:)
試過去夜總會玩
第二日條女約我下午茶
之後玩得埋就去酒店開房, 完事後佢竟然問我拎錢, 話因為我而冇番工
即是之前既全部假情假意
我當比錢叫雞唔緊要, 但你都唔係開天殺價, 開一個完全唔合理既價錢
夜總會D女太cheap, 抵佢地成日比人無套中出

Vicentcheung28 發表於 2016-11-27 16:13:59

甘比有咩好?

Hin55699 發表於 2016-12-11 03:58:40

有錢有女人

webcambb 發表於 2016-12-17 02:06:34

ccccccccccccccccc

pk98765400 發表於 2016-12-19 11:46:56

因為依家d女人只識拜金

Totalhelper 發表於 2017-2-3 16:40:00

That is demand and supply

johnking05 發表於 2017-2-8 00:52:05

ccccc omg ng hai gua

honey214 發表於 2017-11-2 10:15:27

媛交唔洗錢?
頁: [1]
查看完整版本: 資深援交女: 甘比羸的就是[純]