lolyan 發表於 2016-6-1 03:24:43

S&B Safe sex party - 香港sex club的經歷

我曾經Join過香港的Sex club、Sex party. 佢簡稱叫S&B, 現在想起都覺得自己傻, 走去做免費雞.

S&B個網站有好多分享, 全部都係開心分享, 完全有讚冇彈(有彈一定被刪)

他們聲稱著重安全, 又可以向男仔say no, 又可以即場睇清楚個樣岩唔岩

但是男子組由佢地負責人決定晒, 來來去去都係james, 阿泰呢D.
其他既都好樣衰, 又或者大隻靚仔都比佢地西走, 以確保有錢既男人有競爭力

去果度玩, S&B負責人當然賺大錢, 正式加入既女仔唔會有錢, 又或者有D女人本身係妓女請番去做妹.
以我所見, 每次我幾乎已經係最有質素既女仔, 其他既有結過婚, 生過仔, 大肚腩乜都有. 做鳳姐3百蚊一次既質素, 變成幾千蚊加入sex club先食到.
有時會有D傻女仔會加入, 例如我, 不過好少會有質素, 有質素既都免費侍奉負責人佢地. 其他比錢既男人多數食豬扒.

以下圖文真相不喜勿回勿看
**** Hidden Message *****

SkkJohnson@FB 發表於 2016-6-1 08:17:38

女仔與其去呢D sex party, 不如去millionbb搵有錢人玩仲好過, 起碼有錢收先

alanyuan22 發表於 2016-6-1 09:23:37

thanks cccc

jwcp25 發表於 2016-6-1 09:49:04

ccccccccccc

iam_dome 發表於 2016-6-1 10:03:39

cccccccccccccccc

Bloomtech 發表於 2016-6-1 10:18:17

Ccccccccccccc

ahlimemx 發表於 2016-6-1 10:28:23

Let seeeeeeeee

Parfry 發表於 2016-6-1 11:29:06

Cccccccccccccccc

r1rmyjj 發表於 2016-6-1 11:37:22

check and see first

jerryho2249 發表於 2016-6-1 12:42:04

cccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: S&B Safe sex party - 香港sex club的經歷