BERRY 發表於 2015-8-25 15:37:14

點解我唔會同客人做朋友

大家好丫,我係berry丫,好耐冇見,我乜水?其實我係呢區前任版主,由於我唔記得左password啦加上私人事務忙,勁耐冇上,上一篇文因為真係夢境黎,但我唔記得左ending la sor,我又打新文
-------------------------------------------------------
點解我唔會同客人做朋友

有人講有啲CC好nice,有啲樣令身材正,有啲扮上菜,有啲根本唔係果回事
我係邊種?唔...我感覺大家會認為我係扮上菜果種吧,不過我冇咩勝人之處,更加沒有攤什麼大牌
我地只係價值觀的不同,對於一個重感情重道德的人來說,援交可是惡行。
我的價值觀來睇每個人應愛惜自己,不義之財不可取,取後難道就會心安理得?想一想了身邊因貧窮而堅強下去的人,想一想父母會對我們所作的事多失望,想一想了未來男朋友,我的往事是多不堪入目的。即使最後對自己所做的事麻目,但討厭自己的程度卻没減少,貞操多你有多重要?若然往後的男朋友與你一起只為玩弄你貞操,你還可以接受的話,那可能對你不重要吧
對於客人,許多人想以歡心來獲取對方再約,反正做生不如熟。我曾經都有諗過,但我實在受不了自己做出一些賣口乖,什至性騷擾的對話,我不願透過許多現實生活中的事,為的是保障自己私隱,試想想,你trade的時候暴力粗暴什至想耍小手段不用套和前裝對你好後是有企圖,你為人的可信性已經完全破產。有說說就在不久的上年有高登爆cc相,有些曾約過該名cc的卻留言指出該cc有何特徵,與相中是同一人,可見我不信客人,男人叫援交不足掛齒,女人卻可以說淫蕩

我和客人見的是一面之緣,但我和身邊的朋友是朝夕相對,我們的感情有多深你可想知,因此我絕不會因陪伴客人放棄我和朋友相處時間,曾經有幾個的確對我好,我亦嘗試作朋友,何苦約個幾次後玩厭了,對你何其冷淡,我實在憤怒到極點,真想對他們說,死仆街,男人唔可信

再者,工作和聊天我是有先後次序,我可不是終日無所事事,吹水可以當飯食的人,有些人奇就奇在明知故問,真係當我食飽冇屎柯咩?

jeffey 發表於 2015-8-25 16:49:27

ccccccccccc

andyout 發表於 2015-8-25 17:42:59

dddddddddddddddddddddddddd

energetic321 發表於 2015-8-25 18:00:29

CCcccccccccccc

kfcqwe 發表於 2015-8-25 18:20:25

ccccccccccc

sam20150 發表於 2015-8-25 19:19:51

ccccccccccc

Manhk2222 發表於 2015-8-25 19:27:10

Let me see

eugene1234 發表於 2015-8-25 19:40:33

hiiiiiiiiiiii

kei911 發表於 2015-8-25 19:44:21

Ccccccccccccc

Zon360 發表於 2015-8-25 20:21:31

Ccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 點解我唔會同客人做朋友