搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1721|回復: 5

24歲住私樓,想搵長期固定女友,想有個好既伴侶

窮鬼

男找女朋友
歲數: 24 歲
身高: 158 cm
體重: 48 KG
身形: 廋但有肌肉仔
要求歲數: 16-26 歲
我以前係外國讀書,番到黎香港以前d朋友又小左聯繫,所以好難識到女仔,以前係外國拍過一兩次拖,但最終都要分手因為大家都要走了
希望搵個女友拍拖,岩就發展,我樣算好睇,但香港朋友比較小所以都小出街,幾宅,朋友外國番黎或者有時同會同世叔伯父出去食飯飲酒
希望搵個25歲以下既女友,25以上既話如果真係好夾都冇咩問題,對對方就冇咩特別要求,樣順眼就ok,身材豐滿ok但真唔中意太肥
咸濕我都的確好咸濕,希望大家唔好介意,外國係比較open,對性方面真係好開放。。
有意add我wechat:Antonyipct420 or wts 51161394,想既都可以add我FB:Yip Chi Tung Yip
好想要女朋友><。。。女朋友女朋友你在那><><

窮鬼

up一up         
回復

窮鬼

誠信援助 非誠勿擾 服務一定讓你滿意 擁有不一樣的身心體驗
WhatsApp:852-5378-5326   WeChat:ljg74346
期待我們的約會!!加我記得備註大人網看到喔
回復

窮鬼

upupup。。。
回復

窮鬼

誠信援助 非誠勿擾 服務一定讓你滿意 擁有不一樣的身心體驗
whatsAPP:85293350466
期待我們的約會!!加我記得備註大人網看到喔
回復