搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 42402|回復: 23

New Beauty 黑店價7000一次facial

平民

前日又去左朗豪坊18樓。
因為收到短訊話回贈。
上到去,連呢間Perfect Medical 都改埋名叫New Beauty, 我估計佢應該全線改名

關於之前Perfect Medical 超級黑店:

http://www.hklovely.com/forum.ph ... &extra=page%3D1

去到18樓,本來是全層,現在唔見左半間。
聽佢地職員討論改名既事,個名太臭,比人話佢黑店,加上醜聞上埋報紙,唔改唔得。
依舊有好多穿黑衫既「療程總監」其實即是sales.

買左咁多療程,但永遠佢都會話你唔夠,一開口就話你需要加乜,你一認同自己有需要,佢就逼你買。

今次叫我做中醫facial, 一次要7000,佢話要做24次先有效, 24次就可以優惠價2500。即是要6萬。

然後,她們推介$10000一次的針灸。我立即上網查,出面針灸一般收200-300。係唔係黑店價,自己定奪。
http://www.scm.cuhk.edu.hk/zh-TW/clinic/consultation-fee

所以你要堅持冇需要,什至唔應佢地,做完即走。

做facial 做到不斷被hard sell, 仲要係天價,都幾慘

窮鬼

佢地最叻用試做價呃你上去hard sell.
已經越來越多人知佢地衰野.
而家佢地出到免費試做呃人上去

New Beauty 夠膽開5千蚊做一次皮秒, 根本貴到痴晒線
去美容店而家第一樣要揀既, 就係要唔hard sell既良心店
http://bit.ly/2P1JLVS
我去上面做, 除番開$1XXX一次皮秒, 仲要打3 round, 試做價都係$488
回復 1 0

平民

邊有咁多平野呀~
回復

管理員

7000一次facial, 嚇死人咩
7000夠你塊面鑲金
回復

登記女會員

我做援交, 都因為New Beauty呢間黑店
我初時就係貪平, 信佢D體驗價優惠
上到去比人疲勞式轟炸
我19歲, 唔係好識價錢, 結果用天價買左一大堆service.
錄完一次卡本來都冇事.
第二次去, 第三次去佢都逼我買野, 話我買少左邊D項目所以冇效果
我唔買, 佢地又黑面hea做
結果我欠下一大筆卡數, 出來做援交還債
好彩之後去millionbb.com 交友網, 識到有錢人幫我清數
入去一次呢間黑店, 真係做雞都唔掂.
你hard sell係衰, 你更賤既係天價賣野呃無知
1萬蚊一次針灸都講得出, 笑死人
我宜家淨落一大堆service, 都冇心機再去呢間垃圾
寧願比錢去第二間店做.
回復

窮鬼

@_@.................
回復

窮鬼

mysophobia
回復

平民

黑店@@.....
回復

窮鬼

cccccccccccc
回復

平民

都係便宜莫擔拉
回復

平民

佢好多間子公司架,Perfect Medical仲有開,除左NEW BEAUTY仲有間THE BEAUTY,仲有幾間我唔記得咩名啦我就係NEW BEAUTY中左招2M拎都拎唔會,仲比佢地恐嚇我
回復