kaibi1314 發表於 2015-3-14 21:22:11

喜訊 hklovely 將於4月1號升級server

大家忍左咁耐, 終於就快籌夠錢升級server,暫定4月1日,
同時, 多謝無我既幫忙, 4月中推出"交友指數"系統2.0, 到時大家就可以更方便約會談心

最後, 關於hkmensa.net賣盤, 佢地做唔掂賣盤, 但究竟有冇咨詢過股東意見呢? 我手頭上有一份有律師簽署, 具法律效力既股權證明書.
當年hkmensa原股東M先生只賣出一半股份, M先生一直持有另外一半
lawpat班友在M先生未同意下賣hkmensa, lawpat和接收佢地既買家將要負上法律責任

有圖有真相, 附件係股權聲名既正本. 我估邪惡既lawpat00佢地好快收皮

lawpat00先在高登公開大量CC圖片, 平時又食霸王餐姦女仔後門, 最近又報寸搞bigman, 結果bigman會員無辜受罪.
即使冇左bigman, 都仲有我hklovely, 永遠唔會到你呢個賤人上位殘害女仔.

garytom 發表於 2015-3-15 11:39:39

support plus support.

andychan 發表於 2015-3-15 17:27:07

see see...

iammica 發表於 2015-3-16 21:55:55

Support:loveliness:

Reika 發表於 2015-3-18 14:07:51

恭喜晒,繼續支持,加油Hklovely

airpenny 發表於 2015-3-29 01:42:46

support u.

tim1231234 發表於 2015-4-10 20:01:02

ccccccccccccccccccc
頁: [1]
查看完整版本: 喜訊 hklovely 將於4月1號升級server