搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2981|回復: 5

護膚品化妝品 買賣+批發+ 零售【5件起可夾單團】

窮鬼

QQ
FINGERTIP SELF OIL TREATMENT
指甲角質修護筆

女仔都好愛護自己對手,個個都想要對白又滑的雙手!
所以係呢方面都好研究同打理的!
出面甘多整指甲的SHOP開左就係甘解,
幫指甲上色,做唔同COLOR,GEL甲,都係想對手望上去靚D!

但如果圍住指甲D死皮,例刺走晒出黎~
真係唔理你整左個幾貴的GEL甲都是白費左~
美感已大大打左折!係咪??

同時,都有靚靚D指甲好容易變黃同崩甲,
仲有D係指甲上面好多坑紋!
就算擦左指甲油上去都會凹凸不平,真係好肉酸!
要搵人整,但又磨到薄晒~~
好似我甘,天生指甲薄,再磨真係大力搣D嘢都反甲GA,,,,痛C我T.T
冬天穿LEGGINGS 都會被D指甲勾穿晒~~慘住>.<

這個修護筆可以幫我地解決呢個問題!!!
佢主要成份是美國籽油,月見草油等,
尖對崩甲,黃甲,坑紋等問題提供濃縮的營養,給予返光澤/嫩滑!
連續使用4天已開始見效~
6種植物油成份提供足夠水分和養分,令粗糙的指甲和表皮得到豐富水油平衡。
再加上佢輕巧便攜設計,便於旅行或辦公使用。真係隨時隨地都用得~~^0^

使用方法好簡單, 扭一扭下面筆尾,佢就會由海棉頭走出精華油
之後圍住指甲邊 U 形來回2轉,感覺精華已鋪滿上面,
白色的角質已變成透明後,
你就可以用另一隻手去輕輕按摩直到佢吸引!
(佢吸收好快~眨眼時間)
之後D死皮/倒刺開始會消失無蹤~~摸上手同望上去都會滑好多
指甲的堅硬度會提升左~無甘易反甲!(這是我最愛^3^)
做完甲都可以KEEP住佢靚靚~~估唔到佢細細一支可以有甘大效用GA~
P.S 腳甲都用到GA~~~HEHE~~

希望你地鍾意~~甘好既東東現貨已到STUDIO 啦~^^

每個女人都愛美,不會放過任何變美的機會!
我會將我的使用感和發現的新品都第1時間與你

窮鬼

warm520 發表於 2015-6-8 02:31
Line:candy3708,
WeChat:twcandy168,

自己去開個擺~~~你好沒品
回復

窮鬼

QQ
UP~
回復

窮鬼

QQ
防水極佳,又易上色的MALU WILZ 防水柔和眼線筆 (黑/啡)
malu wilz2.jpg
回復

窮鬼

QQ
SO'NATURAL修身除蜂窩塑身GEL

臨床試驗連續使用4週左右(因個人有異),
咖啡因提取物 & 果酵母提取物
可針對脂肪分解,提高下垂皮膚的彈性和增加緊實度!

而且質地清爽,不粘!只需輕輕按摩便可~
呢個夏天~穿泳衣前~我地快快愛護~展現最嬌美狀態 ^_^
回復

窮鬼

QQ
JayJun Vita Snow 白雪美白粉

2015年韓國最新美白產品!
韓國排名前五的整形醫院JAYJUN最新力作
已經通過了韓國KFDA藥品檢測局檢驗 非常安全
屬於保養護膚保健品 可以長期使用
不依賴不反彈 使用時間越長 皮膚越水嫩亮白 絕不含螢光劑!!!

俗話有話: 一白遮三醜!!!!!
所以女士們窮盡一生愛美既力量,都會用盡辦法令自己白!!
你係咪???我係~~~~~~~T.T

它的詳細介紹請登入商品LINK 去睇~~
好長~~~~好長~~~如果係呢度打晒出黎~~我驚你唔SHOW我~
即刻飛過~~~哈哈哈~~^3^

簡單講下:
六大功效合一 給你一個完美肌膚
1.超納米技術、超細顆粒瞬間啟動皮膚細胞
2.水溶性維生素粉、抗氧化、延緩皮膚衰老
3.活力VC、抑制細胞產生過多黑色素
4.有效成分持續滲透、改善皮膚色斑暗沉等現象
5.活性煥白因數、抗氧化加強皮膚新陳代謝
6.易吸收、皮膚瞬間白嫩光滑有彈性
7.採用綠色天然原料提取物進行生產

***建議睡前使用***
回復