搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3941|回復: 17

超抵殭屍面膜藥妝9朵雲鑽石微晶磨皮亮白面膜 (搶手貨)

窮鬼

QQ
韓國新出Skin1004 Zombie Pack 殭屍面膜 (搶手貨)

韓國新出Skin1004 Zombie Pack 殭屍面膜 (搶手貨)
★★★現正式接受訂購,數量有限,售完即止★★★
https://www.facebook.com/jc0168

之前都聽過彊屍面膜呢個貨!不過真係好難拎到貨!
因為韓國當地一公開發銷已被一窩蜂掃晒!
聽聞過有行家拎到返黎,d客一試左,就好似韓國咁,狂風掃落葉,
幾日就被SOLD OUT!!魅力,吸引力真係沒法擋!!
香港宜家都唔係周圍有貨賣~真係好嘢難求的環境!T.T
托大家的褔,終於比我批到呢批貨返黎!大家真係把握機會啦 ~~

這個面膜是需要MIX,將一小盒面膜粉和Activater混在一起!
再用掃上面,有圖教你點擦!請謹記:向外掃!

一個療程1盒
16pack x 2g/Activater 60ml 每次用一格子(唔好喪吱呀!)
附送掃一支

主要集中抗皺, 多功能全效保濕, 潤澤, 彈性, 美白, 抗老, 緊緻, 提升

我想講…殭屍面膜full既時候, 真係好得人驚下,麻煩大家full既時候,
唔好周圍走,避免嚇親屋企人= ="
到時你見到自已塊面就知ga la.....
但.....但......但......好多韓國Blogger & 用過既人都話:full 完d皮膚靚左好多,
有d仲話敷完真係好似雞蛋咁滑咁靚!!! 所以你地真係唔可以唔試  

呢個疆屍mask大家剛full上去, 會好快你會feel到好緊(乾得好快), 緊到好似係度拉緊面皮!
通常這個時大家都知千萬唔好笑,同做太大既面部表情!

10-15分鐘後去洗面,之後你就由彊屍變返個天使~~好似誇張左XD
但D皮膚真係好有彈性同光澤,仲要滑左,毛孔細左!!
唔知會唔會係FULL面紋時猶如拉面皮,
面部既輪廓會有少少提升左,望落同摸上手都Feel到無咁鬆鬆地!!!

Full個面膜時唔同既代表皮膚唔同既狀況:
1) 有皺紋出現的地方,代表保濕不夠, 愈多裂紋等於水份好不足
2) 有凹凸位,代表彈力不足,易有皺紋.
p.s 請大家記住自己第1次用既時候,紋的分佈, 下次Full再比教一下!

3日就使用一次,療程維持7星期.
之後用多幾次,就會見到裂紋同一粒粒空氣愈黎愈少,
即係你既肌膚變得愈來愈好啦!!!!

使用方法:
1.臉部清潔後,倒一格Activator混在殭屍面膜粉中, mix一齊攪勻!.
2.用附送既掃將殭屍面膜跟在圖中的方向,
塗抹在兩臉頰、額頭、鼻子、下巴.
(避免塗抹到髮際、眉毛、眼睛週圍、嘴唇)
3. 靜待的時間5分鐘開始會明顯感受到面膜有緊繃而龜裂發生,接下來臉部的緊繃效果會讓臉部鬆弛鬆和有小細紋的地方變的凹凸。
4. 10-15分鐘後,用溫水輕柔的將它洗淨,不要用力搓柔臉部容易傷到皮膚。
5. 肌膚緊縮後有微紅屬於正常現象,平靜一段時間後即會退去。

TV介紹
https://www.youtube.com/watch?v=YaJ8uOPGfmo

韓國藥妝Cloud 9TM美白祛斑淡印霜,
俗稱【9朵雲面霜】又被稱為【斑的克星】
由蘆薈,蓮花等九種純植物提取,
膏體如同雲般輕柔細膩 韓國藥店專賣產品,敏感肌適用!
9朵雲面霜在韓國最權威的電視購物頻道“樂天電視購物”中創造了40分鐘全部售罄,一分鐘934個的銷售紀錄!

+ Haute Skin DIAMOND PEELING Pack
鑽石微晶磨皮亮白面膜 100g+ (預售 8月10後出貨)

DIAMOND Peeling WolfPack採用亞馬遜白泥和紅泥及含微晶鑽石0.2卡,
臨床實驗証明, [Diamond Peeling Care]有效去角質,
改善肌膚紋理, 改善粗大毛孔, 保濕, 改善暗淡無光的肌膚,即時亮白肌色!
每個女人都愛美,不會放過任何變美的機會!
我會將我的使用感和發現的新品都第1時間與你

窮鬼

QQ
遠看皮膚白白嫩嫩的姑娘,近看卻有黑頭粉刺,
很多BABY都被黑頭所困擾!
特別是青春期,皮質分泌過於旺盛,很容易堵塞毛孔,
黑頭粉刺就都冒出來了,
如果護理不得當就容易留下疤痕或者毛孔粗大。

或者你地會簡擠佢,貼走佢~但呢D都會令毛孔不經不覺地撐大左!

現為你地帶來大自然sonatural系列,譯名為【黑頭殺手棒】
包裝條狀,需扭出黎~由於它本身質地好軟,
大家先萬不要一次扭太長!3-5CM 便可!
清潔皮膚後,將它擦上鼻翼,黑頭較多地方,見到有一層白便可!
之後按摩30秒即可~會附送按摩刷一個~
講起呢個刷就巴閉囉~細細個頭過千條超細纖維制造,可以
減少對皮膚的刺激,同時在滑過皮膚時,將毛孔內暗藏的污穢帶出!
有助於清潔的難以管理的手工清潔毛孔,針對黑頭,白頭。
用刷子輕輕在黑頭上打圈按摩,30秒後用清水洗左就OK!
你可以即時見到黑色被抽走不少!
1星期用3次,大約2星期,草莓鼻會越來越光滑,毛孔亦細緻了!

黑頭殺手棒內含有多種天然成份,芒果籽油,葡萄籽油,
大米,花籽油,含微軟按摩粒子,溶解皮膚角質和污穢!
按摩同時可即時幫我地補返水份,唔會干繃繃,好似其他產品甘,
強行拉扯毛孔,令毛孔鬆弛!亦唔會因水份流失而擴張我地既毛孔!

黑頭殺手棒連刷 1SET 出售 25號出貨~
有興趣INBOX 或 WHATSAPP我!

回復

窮鬼

this is a very nice product! very nice with a brush!
回復

窮鬼

QQ
c13o_hyun 發表於 2014-8-22 21:16
this is a very nice product! very nice with a brush!

thx you~^_^
回復

窮鬼

QQ
又有新嘢!!!!韓國炸醬面~~~~哈哈~唔係!係炸面mask!!!(唔食得 XD)
The Skin Carboxy System CO2 mask
專業高度注氧Carboxy面膜 (瘦面+修復受損皮膚)

[url]https://www.facebook.com/jc0168
[/url]

已經被我引返黎~~~係等彊C MASK期間,我地玩下新東東!
呢個CO2 MASK 唔使等,完成付款星期4可出貨!!!~~^0^
這個出面都傳得好犀利!!!用家用完都讚不絕口!
有留意開韓國護膚品都知,呢個唔係流嘢!!
傳說話好過打1支BOTOX!究竟係咪真係甘堅?係咪好想試呢??

韓國美容院強烈推薦!世界級最新醫療技術!
相等於美容院做一次做左一次激光,
有效治療痘痘,痘印,凹凸洞,暗粒,
改善暗淡皮膚,改善皺紋,增加皮膚彈力。
分解皮下脂肪,瘦面,排水腫,緊緻皮膚,修復受損皮膚,
有效解決各種皮膚問題!

零風險效果一樣,價錢仲要平超多。
有客人用過都讚,第一枝就已經見到效果,連敏感皮膚都用得!!
且已經通過了各種研究及測試證明,
比起botox(肉毒桿菌)和吸脂更加安全的二氧化碳療法,
在美國已經經過了FDA (food and drug administration)認證的治療法!
大家可以安心使用!

皮膚吸收Co2: 可擴張血管,改善皮膚的血液循環,
促進皮膚細胞的新陳代謝。
5大功效:
1) 皮膚美白:
2) 抗炎:
3) 改善痘痘:
4) 改善血液流動:
5) V面部提升效果 <===呢個係重點

使用用法:
洗完面後(可以做個peeling先),
確保手及面乾爽,將支裝gel 厚厚地敷上面,
雙下巴位同埋頸一起敷,因為唔一齊敷,面同頸會出現兩截色。
之後再敷上特製面膜(乾果邊喺外面),
剩餘的唧落面膜棉度重點想改善嘅位置!
呢個時候會有“炸”“炸”聲!

起初會有少少刺刺痛,是正常的,不是敏感!
等30分鐘(敷嘅過程可每5 - 10分鐘輕輕按下),
敷完除掉棉清洗面部,
依日常護膚情序護膚,明早就會見到皮膚明顯有改善,
光澤透白,毛孔亦變得細緻 !

注意:
CO2 注氧面膜屬於治療性質,所以普通皮膚一星期用一次,
暗瘡皮膚五到七日用一次就可以了!
千萬唔好諗住用一次效果好好,跟住連續日日用會再勁啲,
咁樣只會浪費喔!
一盒有 5支,5支一個療程!
回復

窮鬼

QQ
店舖即將落成~~~~~現促銷~~~~大平賣~~~
回復

窮鬼

QQ
本周特價優惠::
今日至9/28日
Co2炸面注氧面膜$458 1盒
$800 2盒
魔幻髮卷$368(送一支cp-1蛋白Treatment和電睫毛器一個)

New 改良版殭屍面膜$210 一盒
買兩盒 每盒$190

積雪草+殭屍面膜$320 1set

Let,s Slim 三隻色$100對
回復

窮鬼

QQ

GUERISSON 9 COMPLEX奇跡馬油霜,
它是和9朵雲同屬一間公司,一樣為你帶來神奇和驚喜!
馬油~其實我地其他坊間既產品都聽聞過佢既神奇功效!
我以前返工間公司都有類似既產品~都是日系產品~
但今次唔同既係佢由用德國進口馬油,再用韓國技術研制,
承繼左9朵雲的魔法~成功令我地都刮目相看!

馬油是取得全球認證的安全油,高度不飽和脂方酸,
含有豐富的營養素,使用在人體肌膚上,
對濕疹、皮膚敏感、皺紋或孕婦妊娠紋有很好的預防
及改善效果、滋潤肌肤及促進自愈力和新陳代谢,
敏感肌膚也可放心使用!

唔好聽到---【油】就以為佢會好油好立~
當你一試就會知佢其實質地唔厚,上面好舒服,而且好易吸收!
其中純度神經酰胺可還原肌膚狀態,72小時保濕,
增強彈力,補濕,真皮密度提升,強化肌膚保護膜!
有效去痘印、疤痕、妊娠紋、抗祛斑、抑制色斑,
緩解皮炎和燙傷等功效,同時兼具美白保濕的功效。

都市生活會不但容易令我地身體健康抵抗力下降!
其實亦影響左皮膚自癒能力,許多時候因為工作繁忙、
精神壓力、睡眠不足等等因素影響了皮膚自癒的能力!
馬油含豐富的高度不飽和脂肪酸,及維他命E,
會滲入皮膚極微小的間隙中,將毛孔間隙中的空氣趕出
而滲透至皮下組織,在養份被吸收的同時,
不但不會阻礙皮膚呼吸,而且能使皮膚健康,
有效調節皮膚生理機能,幫助維持皮膚自然治癒機能,
促進新陳代謝, 減少肌肉疲勞感。

【使用方法】
使用精華素後,在最後提取適當份量塗於整個面部,並輕輕拍打幫助吸收便可!

現貨已到我地WORKROOM~
有意可以直接上黎選購~或者仲有疑問可以INBOX我地~
WHATSAPP我地都得GA~~JAZLYN 63576356
回復

窮鬼

QQ
回復

窮鬼

thank you ^_^
回復