fsddsg 發表於 2018-1-17 21:38:33

20歲學生妹搵有心嘅哥哥

妹妹係想交個朋友,也可搵sp!!!!!!
妹妹都要返PT,唔會成日覆到,唔好介意
妹妹有D肉地,細細粒,人地話我個樣都幾cute
希望搵我嘅哥哥問我拎相之餘係可以交換相
妹妹鍾意成熟男人,但都希望你係35以下啦!
記得加我既時候講明想同妹妹做朋友^3^
等你搵我;)可加我wechat:sv88969

alan20170701 發表於 2018-3-21 00:57:11

可加我wechat:sv88969 <-假既 開完POST 就潛左水

doudou 發表於 2018-3-21 14:59:04

我是豆豆*21歲 ~

親切溫暖熱情環境佳獨立空間

我的 WeChat(ID:zzbb113355)

內容價位?? 請私我微信 謝謝唷

(安全、舒適、好服務)

安靜隱密的空間 乾淨衛生的環境
一對一貼近你身心 讓你身心靈完全放松
完全開放你要的~讓哥哥感受激暢愉快
細緻的手法 服務用心 絕不偷時
用心服務有小女人Fu 苗條身段膚質優技術一流
下午12點至淩晨1點 ( 可提前預約時間 )

卖花的小姑娘 發表於 2018-3-21 19:59:49

我是琴雅*22歲 ~

親切溫暖熱情環境佳獨立空間

我的 WeChat(ID:dgh8199)

內容價位?? 請私我微信 謝謝唷

(安全、舒適、好服務)

安靜隱密的空間 乾淨衛生的環境
一對一貼近你身心 讓你身心靈完全放松
完全開放你要的~讓哥哥感受激暢愉快
細緻的手法 服務用心 絕不偷時
用心服務有小女人Fu 苗條身段膚質優技術一流
下午12點至淩晨1點 ( 可提前預約時間 ) 請一定要說是從少女论坛看到的喔

andy790921 發表於 2018-5-4 17:27:58

全部ac都加不到騙人

mashirov3v 發表於 2018-6-14 21:11:49

:L:L:L:L:L:L假.?

EdwinMaksim 發表於 2018-6-16 16:08:26

v7 Edwinmaksim

fchy 發表於 2018-12-9 17:59:49

誠信援助 非誠勿擾 服務一定讓你滿意 擁有不一樣的身心體驗
WhatsApp:852-5378-5326   WeChat:ljg74346
期待我們的約會!!加我記得備註大人網看到喔

lkx12333 發表於 2019-3-10 01:32:58

誠信援助 非誠勿擾 服務一定讓你滿意 擁有不一樣的身心體驗
WeChat:lem790
期待我們的約會!!加我記得備註大人網看到喔

DDDMM3 發表於 2019-3-10 14:52:44

诚信援助
          非诚勿扰
服务一定让你满意拥有不一样的身心体验倾计我Whatsapp:852 95300873或WeChat: QW582021
期待我们的相遇
頁: [1] 2
查看完整版本: 20歲學生妹搵有心嘅哥哥