蠟筆小新. 發表於 2017-11-11 00:54:42

招ptgf (不色情) (每次短時間 但可經常約)

招 女 PTGF 陪 (超簡單, 超偷快, 不色情)

哈囉, 自從跟女友分手之後差唔多兩年都冇識新女朋友, 現在全職做生意, 時間彈性, 任何地區都會經, 但客人大多男人, 好悶想搵女陪下~

招ptgf (不色情) (每次短時間 但可經常約)

我不是靚仔, 正常樣, 172高, 小肥, 斯文有禮貌, 吾煙吾酒, 為人搞笑, 朋友見到會叫哥哥唔會叫叔叔果種, 應該未至你見到想走果類, 地點時間全就你方便, 以每次短約, 但約得密為主, 最重要係大家感覺偷快~ 呵呵~ 玩得開心既話我俾多d家用, 如果真係好夾, 我樂意約遠地方玩 (長約)~

好鐘意可愛野及敬老, 所以會對妳好溫柔, 鍚到妳燶~

唔玩任何變態野, 唔會迫你做任何你唔想做既野, 安全第一!

介紹完自己講下有咩要求:

1. 一定唔可以食煙, 吾可以光頭, 即無頭髮

2. 樣似20歲或以下, 最好無有框眼鏡

3. 靚吾靚女都無所謂, 偏向鐘意細細粒 (高都冇所謂, 如果妳唔介意我唔高大)

4. 由細到大從來未試過遲到, 我一定會準時及不會臨時放飛機

有意請留wechat, 我會add妳! 唔該~

特別優點: 樣貌 美不美 都可以 任何地點時間一樣ok, 每次時間幾短都ok, 借尿頓出一出來見都ok

有意留 WECHAT 或 加我
WECHAT sam36565

蠟筆小新. 發表於 2018-2-22 22:50:32

push.........

蠟筆小新. 發表於 2018-2-22 22:51:18

push--------

蠟筆小新. 發表於 2018-5-2 14:04:47

:):):)..................

蠟筆小新. 發表於 2018-5-18 00:41:38

...........

蠟筆小新. 發表於 2019-9-6 01:10:39

push..........

招ptgf 發表於 2021-7-20 15:06:32

我又招   Wechat   sunny32428
頁: [1]
查看完整版本: 招ptgf (不色情) (每次短時間 但可經常約)