搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12965|回復: 10

CC入行攻略--致想入行既妳

版主

歡迎,當你黎到呢個網頁,睇到呢個post,我想講,你已經黎入行成功左一大半,因為呢個平台係一個健康的平台for CC同ching。
我唔會說教,每個人有選擇自己生活方式既權利,但每個人需要為自己曾經做出的抉擇負責任,以及承擔結果。

自我介紹下,我曾經係一個CC,E+已經上岸。
出呢個post係為有意入行既您地參考下,以過來人的經驗作出分享。
所以,呢個post無援交網絡術語,  ching      BJ     ML     No dom等等係咩意思,yahoo一下就可以有答案,呢度就唔重複
援交法律意見方面,我唔係專業人士,yahoo一下都可以有答案,呢度都唔重複。

法律意見:https://ptlover.net/%E5%81%9Aptg ... A%AF%E6%B3%95/1939/
但CC入行攻略,yahoo就未必有答案。

謹記

做援交,無非係搵快錢,入行前你心中必須有個目標:你係要搵幾多錢。搵夠就快上岸。

援交呢個方式係捷徑,亦有一定的風險,係無可能代替幾十年的職業事業,你都無可能成世做援交,right?
ps:援交通常指25歲以下的女仔

另外,援交係明買明賣,ching提供金錢援助,cc提供服務,所以彼此態度好緊要
作為cc,有自己底線之餘,亦要提供最好的服務態度。
真正的援交界從來唔會逼良為娼,呢條路係你自己簡。無人中意比人串77地對待,何況ching係用錢買你的服務?

入行前,你需要

1. 準備一部cheap既smart phone 專門for trade。平時唔好比屋企人同朋友見到你部trade phone。上援交網或者做任何同援交有關既事,都要用trade phone,唔好用真phone,呢個係避免比你屋企人同朋友發現。而用cheap既smart phone係避免比ching偷

2.買張全新儲值卡for trade,即太空卡。儲值卡的number就係你既trade number,7-11同ok都有得賣,有d儲值卡係可以無限上網,方便你出去都可以上到網。深水捗大概38蚊就可以有一張,當然你樓下既7-11就更方便啦

3.註冊新hotmail、Facebook、wechat或者line既ac專門for trade。絕對唔好綁定你真實的ac

4.無upload過上網的自拍照。當然你需要在icon展示自己的照片,這張自拍照唔可以出現過在你的fb之類的社交網站,避免比人起底。自拍照可以係七分面、全身照sexy D 同暴露d、化下妝或者ps下。當然唔好同真實既自己相差太遠,否則ching有受騙的感覺,彈鐘率好高時,損失的仍然是妳自己的時間。

5.專門for trade的手袋,當然款式無所謂,呢個手袋都係用黎同真實世界既你區分開而已。。入面可以放trade phone、避孕套、香口膠、震蛋等等。記得你銀包要帶身份證(正常黎講你銀包都會有身份證)。

6.留意可以為cc提供協助的機構或者組織,入行前就可以add定佢地wechat同whatsapp。方便以後想聯絡佢地時可以即刻搵到聯絡方式,尋求協助。排名不分先後

青躍(Teen's Key)   
青鳥         

7.入行前就去打定d預防針疫苗,例如乙型肝炎同子宮頸癌既預防針,聯絡上面既機構可以有優惠價,可以平dd。越快越好,越早越好,預防勝於治療~

8.定期去檢查婦科病同性病,保障自己同他人

關於bigman的認證女會員

我由第一日做援交就在bigman開post,無去過其他援交網出post,我也曾經是bigman的認證女會員
我有D cc姐妹可能去過其他網站出過post,但最後都係留守bigman,並且只選擇bigman的ching
當然呢d係個人選擇,無人逼你,無任何人操控你,你可以自由去邊度出post都得。

妳可能會見到呢個版面出post的部分女仔個名係黃色字體,她們就係認證女會員
網站從來並且一定不會接收驗證女會員的任何形式的利益
所以你成為驗證女會員是免費
當然你係自由選擇,你可以做都可以唔做,無人會得閒左右你,呢個係你自己的決定。

以我來說,我入vip cc list(即係成為驗證女會員)有咩好?

首先,我的真cc身份得到證明,證明我是有一定質素的cc,並不是agent,ching會對我有信心。
其次,vip cc的資料只有vip男會員先見到,做vip是需要比錢的,基本可以確定他不是玩野的人。
而且,vip有一定的機制,有過壞紀錄(例如多次放飛機)的男會員會在cc投訴後被ban走,失去vip資格,所以其實大部分vip ching都係比較nice的。

第三,你自己都見到出面咁多女仔出post,試想想,如果一個男仔想搵援交,佢搵到你post的幾率大不大?
除非他好有耐心add好多女仔,然後一個一個去交流,咁你又覺得果個男仔成功約到你既幾率大唔大?
事實上,當你做左驗證女會員,你就會自動出現在vip list,個人資料一目了然。
蘿蔔青菜各有所愛,方便ching更加搵到佢鐘情的你

另外,vip cc可以入到vip cc區同vip cc and ching區,入面是真cc和真ching,有分享經驗,有吹水,有最新情報等等。
題外話,出呢個post時我已經在考慮開一個whatsapp或者wechat群組,有版主、nice的元老級vip ching同有意入group的vip cc,方便即時交流資訊。

現在bigman的VIP區已經關閉, 大家都轉去millionbb.com找尋優質客戶

PTGF篇

ptgf,即part time girl friend簡稱,通常指no sex的援交女。
如果你年齡係16-18歲,建議你都係做ptgf only
無錯,16歲或以上make love係唔犯法,但由於你係未成年,萬一警方放你蛇,警方係會權利通知你家長。
關於放蛇,之後會有篇幅提到

ptgf通常係行街 睇戲 食飯 唱k等行為, 包括拖手,錫錫,攬攬(公眾地方就凈係做呢d就ok la)
而wet kiss 就留喺k房做
hj bj 同渣波就喺k房的獨立廁所

ptgf市場價係300 1h,i mean有齊以上提供的服務
當然如果你美若天仙,或者有獨門秘籍,又或者擁有黃金比例身材,
當然妳可以高於市場價,無任何人左右到你定價,價錢完全係自己定
但試想想如果你自己同妳出既價錢不成比例,當ching彈你鐘走人的時候,其實妳係浪費左自己既時間(事先同ching交流的時間、出門口的時間和打扮的時間等等)

模擬PTGF的疑問和回答,  Q係女仔既提問

Q:咁食飯錢、睇戲錢係邊個出嫁?
A:通常ptgf期間一切消費係ching出,而CC就直接袋自己應得的金錢

Q:如果ching彈我鐘,我咪咩都得唔到?
A:通常見面不合而彈鐘,ching需要支付50-100的車錢,妳應該在post寫明
(彈鐘:出來見面后,服務未開始前,ching不滿意而想拒絕接受你的服務)

Q:我應唔應該化妝同著得好sexy?
A:視乎你自己情況同你自己的賣點,妳應該在post寫清楚你的類型同賣點(例如,化妝靚靚有少量紋身mk妹   童顏巨乳幼齒學生妹    成熟長腿OL)

Q:承上題,出post時我應該點寫自己係咩類型?
A:可以寫明一d比較客觀的事實,例如的身高體重,三圍數字,長腿or長髮,膚色,年齡等等

Q:如果ching逼我做我唔想做既事情(例如bj)點算?
A:你應該在post寫明咩係接受,咩係唔接受,或者bj要加100等等,自己唔接受既就一定勇於要say no
如果係太變態既行為(例如強姦),係可以即刻報警,也可以在事後尋求相關專業機構的協助。
所以在此建議女仔唔好去荒山野嶺或者上佢屋企,在人多的公眾場合或者k房,其實佢都唔會做出太過分行為,因為你可以隨時呼救。

Q:佢事後唔比錢走左點算?
A:所以見面確定后,開始服務就要收錢

關於法律/放蛇

首先註明,我不是專業律師,我所說的也是純屬參考。
有關法律的任何疑問,可以上網search我前面講果兩個機構的網站(青躍、青鳥)

在此我也略講一二
網上援交在現時的香港法律是沒有直接犯法。

同時也有幾點需要提點想入行的姐妹(主要for cc)
1、在公眾場合絕對不要提及任何有關價錢或者服務的事情,在只有你和客人兩個人的私人場合,例如房間,才可以提及價錢或者服務,避免警方放蛇。如果覺得對方好奇怪,不停在公眾場合引你講出價錢或者服務,不必回答他,即刻走。
2、避免在服務過程中被客人偷拍,可以一起沖涼,費事玩野的客人有時間玩野。真正服務時期,可以要求調暗d燈,咁樣佢偷拍都只是會影到好暗的黑影。
3、避免在服務期間比客人見到自己的真fb、ig等等,以免真實身份暴露

最後重複下,
青躍
青鳥
紫藤
上面三個機構大家都可以上網search下,
網站會有很多資訊,例如真實事例、法律訊息、預防性病等等的資訊。

-
-
-
-
-

做援交的確系搵快錢的好方法,
但搵到心中目標就好收手
祝福姐妹們永遠幸福快樂,

登記女會員

好多死link
其實除左bigman的vip
也可以在hklovely 申請認證女會員
登記女會員、認可女會員、高質女會員
http://www.hklovely.com/forum.ph ... 6&fromuid=77643
(出處: 香港少女論壇)

遙 希 頂 級 慾 茶 園+懒:eyny512 看 照 約 妹  發表於 2016-5-24 20:21
回復

登記女會員

Thanks for sharing sis!
回復

遊客

有見地。nice
回復

平民

如果個客做完冇比錢就走左我應該點算
回復

大富戶

kaibi,請刪除此帳號

本文章最後由 Kenken1 於 2016-5-27 13:24 編輯
Florence 發表於 2016-5-22 17:19
如果個客做完冇比錢就走左我應該點算

我諗應該係先收錢, 再提供服務
我諗好多CHING都會自動自覺俾左洗O既
回復

平民

Ccccccccccccccc
回復

平民

Ccccccccccccc
回復

窮鬼

ccccccccccccccc
回復

窮鬼

wo.....very details........appreciated....
回復