kathybb1818 發表於 2017-6-24 13:21:19

(可面交+有相)濃味多跡底底少女味brabra腳味濃郁絲襪

本文章最後由 kathybb1818 於 2017-6-24 13:47 編輯

Hello bb 唔知有冇bb記得kathy呢?之前停賣了半年,而家再次開賣 :loveliness:
:handshake 而家仲可以面交添!:kiss: :kiss:
濃味的底底?..誘人的腳味?:handshake香香的女人味濃而不臭等緊bb你享用喔:kiss:
購買後送j圖:loveliness:
bb唔洗怕醜嫁,kathybb等緊你喔:$

面交/包平郵/掛號/順豐自取

買滿$300即可面交(可即日面交:victory: )
**所有面交都要入最少一半訂先**

有二手原味底底、brabra、絲襪、短襪、自慰片、腳交片、小便片、性感相、sex chat。。。
底底保證多水多跡:$ 可要求濃味喔:$

*所有相及影片一律不露樣,不露三點*
只賣野!絕無性服務、絕無任何身體接觸服務!!!
講過唔會做的,加幾多錢都唔會做!一問即Block!
所有交易一律需銀行轉賬(包括:面交/自取),能接受先聯絡我喔!謝謝!

wechat:kathy_under
ig:kathykathy2012

bbacd 發表於 2017-6-24 14:19:21

let me seesee

smellyy1122 發表於 2017-6-24 14:21:34

ccccccccccc

zhang48576 發表於 2017-6-24 14:28:52

ccccccccccccccccccccc

Brialyjc 發表於 2017-6-24 15:35:26

Ccccccccccccc

777seven 發表於 2017-6-24 16:27:18

Cccccccccccccc

gn01265725 發表於 2017-6-24 17:26:40

Cccccccccccc

1111qpalzm 發表於 2017-6-24 18:31:35

let see see

yt011007 發表於 2017-6-24 20:11:17

周末潮遊優惠! Sponsored HK Express Ltd.
let me seesee

a081120 發表於 2017-6-24 22:33:41

cccccccccccccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: (可面交+有相)濃味多跡底底少女味brabra腳味濃郁絲襪