貴族淡然 發表於 2017-4-29 00:01:58

(比較直接 勿介意) 妹妹19歲

本文章最後由 貴族淡然 於 2017-4-29 00:07 編輯

妺妹19歲 158-160高 50kg 仲係處女

全部只有尿漬

底底: $200
Bra: $200
背心仔: $150
絲襪: $150
船襪/學生襪: $150
鞋:$200
妹妹平時著既衫、褲: $200

所有物品系面交價,事先會除好/我自己入地鐵站的女廁除(底底、Bra、背心仔)
可當面即除(絲襪、船襪、學生襪、鞋、妹妹平時著既衫、褲)

我著長裙系你面前除+$50 (底底)

注意事項
請不要壓價
我無當面除系因為吾想比人見到下面,如果介意勿搵我買
覺得價錢貴既可以搵其他人買,我絶對吾介意
因為有幾個覺得我貴過人$50,但我只能講人地$150系平郵價,我系面交價,兩者有不同
而且多數人系先入錢後交貨,我系面交一手比一手,只能講前者有可能被人呃錢
再者多數人要滿$300-500先可以面交,但系我哩到買幾多都可以面交

睇完注意事項既人wechat我請打[不壓價,不嫌貴,以和為貴]
我wechat lovexchx
無打既人吾加哦

dick_movie 發表於 2017-4-29 08:32:13

C 兄不要幫她 !

話自己許多客 !

不憂做 !

出去 la ! !!!!!!!

dick_movie 發表於 2017-4-29 08:33:23

好X寸 ! 話自己許多客 !

lohaspark 發表於 2017-4-29 19:27:30

絕對同意dick_movie所講,佢的確話自己多客又話人地賣得貴,人地其他女女係要500先肯面交,但人地平均返條數都平過佢,仲話其他姊妹響度賣通常都呃人,又話d姊妹通常著一兩個鐘就俾客,自己一定著足24小時,極度打擊其他姊妹,各位兄弟,有心買可以搵其他妹妹,唔洗搵佢,而其他姊妹,有依d害群之馬,你地不知情下被同行打擊也要小心,做好d keep客

貴族淡然 發表於 2017-4-29 19:52:04

真系搞笑,不如將對話post曬出黎,我邊一句講人地呃人,邊一句講自己著足24小時,你有曬相我同你道歉,但我無講過既野,請吾好單憑言論作謊言,言論我都識講,post相出黎睇下,吾好有其它借口吾post相出黎。

billy722 發表於 2017-4-29 21:38:20

樓主其實幾爽快,有咩要求都盡量幫你做到,攞多一兩張相都吾會詐你型喎

dick_movie 發表於 2017-4-30 09:13:18

billy 722 post 相出黎睇下,樓主吾好自己做打手;P;P;P

dick_movie 發表於 2017-4-30 09:14:10

樓主不如將對話post曬出黎, 吾好自己做打手 ;P:funk:

貴族淡然 發表於 2017-4-30 20:40:17

dick_movie 發表於 2017-4-30 09:14
樓主不如將對話post曬出黎, 吾好自己做打手

點解吾講你自己做打手?吾好以為我吾知你有邊幾個分身,一查就知曬。一開始舊帖我就刪左你一個人,其他兩個咩事都無,但舊帖竟然有兩個都系D開頭既帳戶,你吾系想同我講巧合掛?若要人不知,除非己莫為。開甘多個帳,仲比D莫須有罪明落我到,唔通香港人壓力大到要上網發洩?哈哈,吾信既人睇舊帖就一清二楚,我無你甘得閒自己開幾個帳,仲要贊自己先講得一句

777seven 發表於 2017-4-30 21:03:26

雖然我無同妹妹買野,但妹妹都無唔斯文呀
頁: [1] 2
查看完整版本: (比較直接 勿介意) 妹妹19歲