choco 發表於 2017-3-24 14:12:31

為了男人, 為了愛, 不惜用西換愛....

我姊妹很犯濺, 她自小沒有爸爸, 沒有家庭溫暖,
所以不停識男人, 搵快D搵到個老公成家立室,
好竟不常, 邊有咁多好男人, 願意照顧你者?
多數都係1-2年, 或幾個月就散,,,
多數大學生都會做PT搵返小小生活費,
佢試過返飲食, 7-11... 冇份做得長, 又要兼顧學業, 又唔想返咁長時間.
佢又想返短時間, 但又人工多, 世界上冇咁便宜既事...
所以就返了夜總會, 佢而家識果D男人都係夜總會識,
都係同我FD一齊2-3個月就分手, 有D就屌完西就block佢,
佢咁樣搵男人真係唔掂... 都唔知點樣幫佢先好...
好似食快餐咁搵男人, 係唔會搵到真愛!

Friends1111 發表於 2017-4-5 08:47:59

叫佢做援交啦!時間自己; $揾多D; 反正都吾系處

Friends1111 發表於 2017-4-5 08:49:04

一定支持

maydoi 發表於 2017-9-2 12:10:57

佢憑咩野cally 要好男仔照顧佢一生? 有學歷有證書? 連捱世界都吾願,萬一家境沒落,依種女人一定會拋父棄子,甘無道義既人憑咩做幸福少奶奶?

maydoi 發表於 2017-9-2 12:13:08

學歷及證書其實吾值錢,只係打工仔既身份證。道義先係最有價值既東西,做生意既人吾會理合伙人咩學校出黎,反而會問,我點解要信你?

maydoi 發表於 2017-9-2 12:16:03

叫你個friend認命吧拉,吾好甘天真,白手興家既好男仔,只要聽你講幾句說話已經知你係咩人。富二代既只會當你係雞,老富豪既當你乜都吾係。

maymay10 發表於 2018-5-2 01:24:06

五識諗..
頁: [1]
查看完整版本: 為了男人, 為了愛, 不惜用西換愛....