搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8200|回復: 9

由Ocamp到夜總會,再由夜總會到援交

登記女會員

O camp

中學時, 還是呆呆的我, 沒有交男朋友, 家裡清貧, 也很嚴.
上了大學後, 父母對我的管束少了很多. 而我亦變得大膽起來
真正令我open mind的, 是O camp
[咀佢! 咀佢! 咀佢!]
O camp的淫賤遊戲. 令我下面濕濕地, 令我不自覺地對性開放左, 把自己裡面的慾望解放出來.
第一個破我處的男人, 就是我的組爸. 但是我們卻沒有拍拖.
後來知道, 他是嫌棄我不夠漂亮, 不憧打扮.

踏入大學, 開始做大人, 我再也不是以前的傻小妹. 想多點女人味, 想吸引男人, 想有人愛.
可是打扮也需要錢的. 於是我去了做Part-time
part-time的時間很長, 令我很難兼顧學習.
我開始留意到和我同一中學升上來的同學阿欣.
她有很大轉變, 變得漂亮又懂打扮. 而且成績也比我好.
明明她也是很窮的人, 為什麼她會這麼多錢買東西?
原來她有份不錯的兼職

登記女會員

本文章最後由 lovelymorn 於 2016-9-30 19:34 編輯

夜總會

[阿欣, 其實你番乜野part-time? ]
阿欣: [你又唔係番, 你肯番我先帶你去]
[犯法的嗎?]
阿欣: [合法的, 其實都係組媽話我知, 你問佢]
我在葵芳賣衫, 當時時薪只有$30, 時間又難就.
聽組媽說, 要識得飲酒, 同埋交際. 可以識到好多有錢人, 於是我被騙去番夜總會了

去到夜總會門口, 都唔知是夜總會, 因為佢叫做XXX CLub
而組媽跟我說, 這是會所.
一入到去, 烏煙障氣.
房間內有一些MK仔、老粗在飲酒和唱K
不斷比人摸, 比人抽水, $150一小時.
$150一小時, 的確是我之前的5倍. 但番太夜, 環境又複雜.
番左幾晚, 我見到好黑暗. 有D mk妹唔識保護自己, 比人灌醉後"就地正法"
個仆街中出完個女仔, 隻手仲hi d精子落我條裙度, 正一仆街
我嚇到唔敢出聲. 之後都唔敢再番工.

回復 1 0

登記女會員

高檔夜總會

番左唔夠一星期, 我就抽身退出, 感覺比人騙了, 但總算搵到唔少錢
我唔敢再做.
但過一排, 唔夠錢洗, 後來先得知, 我比個組媽玩, 老點我去旺角cheap雞夜總會.
阿欣同我講, 去尖沙咀高檔的夜總會, 我這些大學生很有市場, 一般都有$450 一小時陪酒. 是旺角的3倍.
既然係咁, 點解仲有人咁傻在旺角場做? 原來那些場全都提供免費毒品, 比D mk妹做, 用毒品令她們性上癮再去賣淫.

多3倍錢, 的確好吸引, 最後我都忍唔住去做.
高檔夜總會, 少左好多MK仔, 換來的都是上年紀的有錢大叔.
但間中都有D後生少少, 四十歲個樣又ok既.

不斷飲酒既後遺症,就是令我的肚腩變得又大又鬆,極難看

有時飲飲下酒, 比佢地挑逗下, 我都想玩下one night stand. 於是不知不覺就由金魚變木魚了, 但當你一變木魚,
有D客人你肯出街, 有D你唔肯同佢出, 佢會覺得你唔俾面, 經理亦會鬧你玩野. 在強大壓力下, 有時60歲阿伯你都要硬食.

試過一次醉左, 廁所做, 轉左幾姿勢. 完事後發覺點解下面咁濕既? 原來個套唔知幾時跌左. 比人射左入去.
我好嬲立即同條友理論, 仲要佢身分證, 點知佢有冇愛滋. 但條友已經醉到不醒人士, 經理叫我唔好搞事, 話佢會處理.
回復

登記女會員

援交

我真的再也不想每晚飲酒了, 我覺得錢我已經搵得很多了, 以後省一點都夠用, 沒需要再番這些.
在夜總會可以識好多有錢人, 但好多都係玩你, 唔會同你認真, 令我明白乜野叫歡場冇真愛.
他們所有人把你標籤做"虛偽的舞小姐", 玩下就算.
正當我打算退出時, 識到個客人, 佢同我講援交

佢話佢唔會對夜總會小姐沉船, 但會對援交女沉船.
做夜總會, 晚晚番工, 晚晚煙酒, 環境所限, 令佢覺得冇乜feel.
我聽佢講佢沉左一個援交妹, 好可愛, 包緊佢. 於是我又想試下做援交

援交不同夜總會, 不用飲酒, 不用每晚番工, 可以下午約客玩. 感覺自由彈性好多.
我不是急要很多錢, 根本不用做夜總會

於是我轉了做援交.
說實在, 援交的客人, 整體比尖沙咀夜總會的窮得多. 但間中都有一些富有的, 而且整體年齡細好多.
夜總會客 40-60歲
援交客 25-45歲

會容易好多傾計同交心. 有時去海洋公園開心玩一日, 咁就收幾千了, 總好過在夜總會比班阿伯隊酒.
於是我不知不覺, keep住做援交幾年, 畢業後都仲有做.

回復

登記女會員

少奶

自從畢業後, 其實援交反而是正職, 早上的工作只是兼職
我開始明白, 點解港女要求會高.
點解月入一萬, 想搵個男朋友月入三萬.
因為自從上了大學, 做過夜總會, 做過援交, 見識多了. 接觸的都是有錢人.
其實香港女仔搵錢真係好易, 而且時間好值錢.

做援交比夜總會走多一步, 多D關心. 來個情深既wet kiss. 很容易就交上有錢男朋友. 之後每個月多很多零用錢花.
我知道我的故事, 開始時和很多援交女不一樣, 但是結局應該和很多援交女一樣, 嫁有錢人.

很多港女夢想嫁有錢人. 但是唔係隨緣就可以.
首先你要認識多D有錢人, 最易既途徑就是援交.
第二是你要哄到他們歡心, 要識得主動, 亦要識得交心. 唔係好似D夜總會女咁虛偽, 呢頭好好傾, 轉頭block左人地wechat.
好多男人其實都鍾意女人一樣野, 夠真. 做生意都係, 真誠是最重要
第三是, 哄到歡心, 交到心後, 令佢想將你永遠私有化.

嫁比有錢人後, 好多朋友覺得我好幸福, 唔洗做. 但其實好悶.
而且男人一有錢, 始終都會滾. 最重要係識番屋企, 做女人識隻眼開隻眼閉, 唔好管太嚴, 唔好完全唔管.

之後, 我幫佢生左1個女, 有時我會擔心佢行我條舊路, 始終做過舞小姐唔係好事. 不過佢應該唔會, 因為佢是千金小姐.
回復

窮鬼

援交幾時咁有意義
回復

大富戶

援交可以發達, 做雞可以入豪門, 幾勵志!!!
回復

窮鬼

好一個勵志故事!!!
回復

窮鬼

(並非針對樓主既故事)我認為就算做雞識過好多有錢人我都5覺得人地會選擇一個做雞既人入豪門(除非你好靓靓到人地走5開)==因為我覺得人地只不過係想要用你身體一段時間時間一過人地就會搵過另一個更加年輕既又或者搵到一個清純D既女仔收山因為冇人5會想自己條囡係經驗少清純D既--不過 認真認為樓主既故事係好少機會先會發生既事同埋認真覺得樓主好好彩(旺角場一事真係走得快好世界) 總有就係其實有D酒吧係特別多有錢人5洗援交都識到中環呀沙咀呀個D
回復

窮鬼

Cccxxxxxxxxxxx
回復