71642007 發表於 2016-4-15 10:33:50

想搵個真心既人,做朋友也可以

如果你系搵SP,PT GF既請返回上一頁,

:(識吾到男仔...好想搵個人陪下,
我番工果度D男性朋友都有曬GF
看見身邊既FD都有固定既伴侶..但自問條件吾算差都冇BF,好想搵個男人鍚下我:(

我只系想搵個真心既人..由朋友做起..慢慢發展.
OR 只系想做朋友.傾下計既,都可以PM我嫁/留言

我既性格: 可愛型 , 乖巧 期文 有禮貌 專一 好痴身 長情 樣OK 吾肥, :P

擇偶條件: 愛我.專一.願意花時間系我身上,
年齡:24歲UP

sailorhei 發表於 2016-4-15 10:52:56

hi,wechat:hei0225

gary85246 發表於 2016-4-15 16:58:12

HALO i am clinton 24歲 180高,,可加我WECHAT傾下計
clintonkwan

wavenzen 發表於 2016-4-15 19:44:29

本文章最後由 wavenzen 於 2016-4-15 19:45 編輯

Hey, 我同你case 差唔多, 公司d 女同事全部都有哂仔,出黎工作之後又無乜再識到人....

我27歲, 外國返來,有正當職業, 樣ok, 同細心 and 識煮野食!

add my wechat
NT-0218

or Line
wavenzen

looking forward to your reply!

Devilmanming 發表於 2016-4-15 20:39:17

Hi 我都好想找個真心發展的人 希望這個人是你
可以wechat 傾下計嗎
Wechat.   Devilmanming

Ray426 發表於 2016-4-16 01:43:23

Wechat me 傾下先,91749707。Ray

Imamkgirl 發表於 2016-4-16 13:02:38

發覺你性格同我好似

enthictim 發表於 2016-4-16 16:59:49

HIHI!!!!!!!!!!!

baby333 發表於 2016-4-16 19:19:42

ccccccccccccccccccccccc

fou40304 發表於 2016-4-16 23:41:30

樓主我pm左你
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 想搵個真心既人,做朋友也可以