sexsexboy72 發表於 2017-5-14 16:26:28

我愛貧乳, contact me pls!!

god123456 發表於 2017-6-2 04:35:47

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

33445566 發表於 2017-7-17 07:45:15

Wechat我sohappy20172017

fionnchan 發表於 2017-8-8 00:58:25

收皮啦成班狗公話唔鍾意大胸真係笑死
狗公真係乜都講得出既
我就好老實,你無波真係差D,因為從微生物學來說,男人本來就是被設定成都愛大波,係DNA叫我去尋找那對柔軟,哺育生命的胸部。而唔係我個人愛好。我唔係為左我自己, 咁都係為左我可能會有的子孫後代著想,所以咁樣係一種無私的舉動我只係想把依份愛傳承落去,最後還有一點,如果依D原因仲唔夠夠,我花左我人生中美好既十八個月全心全意的吸著胸部,所以胸部就係一個安全的避風港。我將胸部視為愛同關懷既代表。好似我人生中最無憂無慮既一段時光

jackyjackywong 發表於 2017-12-2 19:12:42

hihihihihi

肥dale 發表於 2017-12-7 14:49:22

Add my we chat fatboy379

古俊天 發表於 2018-4-13 19:00:16

微信chun007788

巨雕俠 發表於 2018-5-10 11:54:27

wechat:siu9586,做你男朋友

DDDMM3 發表於 2019-3-6 21:37:07

服務一定讓你滿意
   擁有不一樣的身心體驗傾計我
      Whatsapp:852 95300873
         期待我們的相遇

雯雯小可愛罷了 發表於 2019-3-7 00:39:57

誠信援助
          非誠勿擾
服務一定讓你滿意 擁有不一樣的身心體驗傾計我WhatsApp85268903703 或
WeChat    ait5130期待我們的相遇。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
查看完整版本: 點解冇大胸就冇人要