throbbingdick 發表於 2017-12-14 12:13:59

add me on wechat: wantsexsomuch

throbbingdick 發表於 2017-12-14 12:14:24

pigpig 發表於 2017-8-10 10:38
估唔到個post可以run得咁耐 黎到第60頁 送張相比大家先

wechat: wantsexsomuch

timmyli2009 發表於 2018-1-6 10:53:32

Wechat: hosthost0915

showme123 發表於 2018-1-6 12:46:34

wechat: grapes-3-

yeungyeung 發表於 2018-1-15 03:04:03

wechat: au1014

jasonkaka2008 發表於 2018-1-16 18:36:59

cccccccccccccccc

Edd 發表於 2018-1-17 23:37:49

Cccccccccccccc

yung0430 發表於 2018-1-18 23:43:48

我。十十十十

qwertyuikp 發表於 2018-1-22 00:42:42

之前有1個SL,再之前有1個sp的經驗
自介下先,我名叫呀海,26歲(睇個樣似小鮮肉《自己覺得》)
身高其實和其他post的男仔差唔多,180高
身材就小腩仔(上任SL話唔算肥,幾好攬咁)
而家金鐘返工。做會計文職(易夾時間ka)
目前單身(未有目標對象)
近排上堂學緊心理學,你有咩開心唔開心都可以傾ka~~
得閒上網睇人地點按摩咁自學,我覺得前戲之前加d按摩會令女方舒服投入好多,當然都實戰過啦,係真係幾好feel(睇av果時都會學,佢地都按岩位的,有幾個位會令女仔性慾多d易爽d)
咁當然會用埋舌尖和手指慢慢的係女仔身上
等到女士熱身完。入曬狀態先插。女方先享受和基本禮貌來的,做男仔係用盡能力令女仔舒服先岩的^^

咁當然,唔一定次次見都係做的,可以食飯行街睇戲咁都得,咁當然我唔介意聽你數苦水的

有意想試我手勢技術的話,可以add我wechat williamyatty7
咁當然完全保密啦~我都唔介意對方有另一半的

希望可以用我的技巧服侍到你啦

Bccl 發表於 2018-1-23 18:06:08

可以服侍你嗎
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: 好想比人服侍